REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BOMBĂ! Felix STROE a anunţat că NU va candida la PARLAMENTARE

BOMBĂ! Felix STROE a anunţat că NU va candida la PARLAMENTARE

Replica API 15 octombrie 2020 | 21:22 4170

În această seară, are loc ședința Organizației Județene a PSD Constanţa pentru a definitiva listele cu candidații la alegerile parlamentare.

Şi-au anunțat intenţia de a candida 18 persoane. Felix Stroe a anunțat în plenul ședinței că nu va candida pentru Senat.

Felix Stroe

La ședință a venit Decebal Făgădău, amenințând că, dacă nu va fi pus pe liste, va dezvălui în presă aspecte compromițătoare. Făgădău avea votul lui Pârvulescu, care este absent, pentru a candida, în timp ce Stroe are votul a doi membri din Biroul Permanent, care şi ei sunt absenţi.

La ședință sunt prezenți 23 de membri, printre care și Horia Țuțuianu. Nicolae Moga este absent.

Pe lista pentru Camera Deputaților sunt 18 candidați. S-a iscat scandal. Primarii au cerut să fie informaţi și să se ia decizia cu ei împreună, prin vocea primăriţei din Cumpăna, Mariana Gâju și a primarului din Limanu, Daniel Georgescu. Vineri, 16 octombrie, la ora 12, lista trebuie să fie trimisă la Bucureşti. S-a hotărât doar să-i informeze fiindcă nu mai este timp.

UPDATE:

S-au votat listele PSD pentru Parlamentare. La Senat, lista e deschisă de Felix Stroe, urmat de Tit Liviu Brăiloiu.

În cazul celui din urmă, a fost scandal, semn că unii nu l-au vrut pe listă. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Horia Țuțuianu, urmat de Cristina Dumitrache, iar pe poziţia 3 se află Decebal Făgădău.

La Senat sunt pe listă Daniel Georgescu de la Limanu şi Ştefan Mihu, iar la Camera Deputatilor, Lucian Lungoci şi George Vișan.

M.P.

Citeşte şi: PSD Constanța a VOTAT listele pentru PARLAMENTARE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum o sa l aresteze ... nu te voteaza nimeni Golanule ! Retard malefic, corupt , spagar , parandarat asta este Biblia ta Fagaboule !
4
1
...tot cu Fagadau si Tit...vai de voi...veti disparea ca partid cat de curand...voi nu intelegeti ce inseamna reformare...aceleasi mutre ...nota 4...nu ati priceput nimic...niste repetenti...!!!
0
1
Mitroi la sabotat p stroie, la dus d nas
2
0
Pentru cunoscatori,l -ati bagat iar in hora pe somerul din Beidaud,va nenorociti singuri.
5
1
fagadau vrea imunitate? nu ii vine sa vomite cand se uita in oglinda?
8
1
Tovarasul securist din poza seamana cu Guta manelistul.
9
0
Pe liste PSD ul va pierde si mai mult
7
3
Fripturistilor, nu va mai ajunge! O sa va voteze pulea spataru tot pe voi. Fagadau, esti perdant, mars acasa! Ia-o si pe fata lu tata Dumitrache ca le ajunge purcoiul agonisit si oricum face figuratie de nai buni prin Parlament.
13
3
mare om, mare caracter Felix Stroe. Trebuia sa candideze, macar ca le scumpea apa si in parlament.Dixit.
9
3
Decat la beci,mai bine sa manance linistit pensia de securist infect
8
1
Nea Felix cind pleci la Poarta Alba sa nu uiti si sa l iei si pe Dummitrache de la santier.si pe mina dreapta a ta care te stergi la cur cu ea Patrichi spagarul pilotajului din port...
7
2
Mare pacat! Singurul om cu potential urias in a face ceva pentru oameni a clacat!????
1
5
La Cogealac sunt copii care fac scoala aici si nu sunt "" prinsi"'" in scenariul ros u??
1
1
Toti pnl istii comentatori sa ii pupe mana lui Stroe, ca au castigat datorita ambitiei lui prostesti de a candida! Ca daca era Tutuianu candidat faceati in pantaloni...
4
6
Bah, ce-mi place cand se canibalizeaza pesedisti. Auzi la tzaranush, da din casa! Pai ai ajuns tu sa pui conditii mai beidaut? Cand vreodata! Lasand gluma la o parte, cred ca nea Felics, chiar arebceva probleme de vrea sa se lase de politica. Cui ne lasi coaneeee?
9
2
La Poarta Alba ajunge stroe minifelix
10
1
Daca din nou il vor pune pe liste pe derbedeul ala cu nume de claxon sau pe boschetarul de Moga, inseamna ca nu au invatat nimic din ultimele alegeri.
13
0
Grup Infractional Organizat
8
3
pnlistii retardati care injura aa se uite la listele lor si sa se minunexe: crusoveanu cap de lista?!?! Esecul psd la cta se cheama Stroe. Poate ca asta era si misiunea. Sa reduca puterea psd in judet si oras. Ciolacu daca are cojones sa mearga cu tutuianu, fagadau, visan, parvulescu, marin
7
11
Dle Presedinte CJ Constanta! Ha, ha, ha
13
2
O sluga mizerabila
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614