REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BOMBĂ în alegeri! Mesaj intern atribuit USR: 'Trebuie să creați un incident la vot până la ora 10.00'

BOMBĂ în alegeri! Mesaj intern atribuit USR: 'Trebuie să creați un incident la vot până la ora 10.00'

Replica API 21 mai 2019 | 01:07 543

Social-democrații au transmis, luni, că au făcut rost de un mesaj intern al USR în care membrii partidului sunt îndemnați să provoace incidente la vot pe 26 mai. ȘTIRIPESURSE.RO vă prezintă mesajul despre care vorbește PSD.

Click pe imagine!

„Atrag atentia cu privire la activitatile pe care un competitor electoral vrea sa le desfasoare in urmatoarea perioada, in ziua scrutinului, este vorba de alianta 2020 USR-PLUS. Chestiunile care duc la aceasta concluzie au inceput sa vina mai din timp dar le-am tratat in sfera normalitatii si nu le-am dat foarte mare atentie. In cursul zilei de ieri, in online, pe pagina USR Iasi, un material care spune asa: Pentru toti delegatii, daca nu ati raportat niciun incident la vot pana la ora 10.00 trebuie sa creati macar unul. E un mesaj folosit pe platforma interna a USR, noi am facut rost de la ei de la Iasi”, a anunțat, luni, liderul comisiei juridice a Camerei Deputaților, Nicușor Halici, într-o conferință de presă, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e ca va fuge pamantul de sub picioare pesedeilor? lafel si asistatilor sociali. putori eterne...
2
0
O adunatura de IDIOTI!
3
3
Presimt ca organizatia Fagadau va scoate nu super-rezultat pe Constanta, dupa toate maretele realizari si lucrurile bune pe care le-a facut. De-abia astept sa-i vad pe pesedeii din sectia de votare ce mecle lungi si deformate vor avea cand voi cere si formularele de ref. Toata familia si prietenii mei voteaza USR. Convinsi de mine, cu ajutorul nepretuit al domnului primar Fagadau.
8
3
Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi, amarastenii, unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare!. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si iar calare pe tara si pe noi!
3
3
Cel mai idiot partid care a putut sa apara de la revolutie incoace, este USR. In loc sa faca ceva constructiv pentru oameni si ptr comunicati, ei se ocupa cu circ, tavalit, zbierat, sa nu mai spun de injurat. De injurat cred ca nu am vazut atata frustare care sa iasa prin injuraturile lor. Cum au aparut asa se vor duce, pe apa sambetei. La un moment dat si din ce am auzit, deja se injura cu atata patina si ura pana si intre ei. Astia sunt ca in filmul ala The Walking Dead! Exact ca Zombie aia din film de alearga bezmetici pe strada, asa sunt USR istii.
9
8
Io voi creea incident cu hartiile in sectie, cu psdistii ca mam saturat sa navig si sa nu se intample nimic in orasul meu de suflet. Am intrat la USR si ma simt ca acasa. Pana acum ma simteam singur, dar acum am cu cine sta cu cine vorbi si cu cine ma combina. E o comuniune foarte tare Usr ul, cel putin asta din Constanta.
8
2
esti platit asa bine incat iti neglijezi nevasta ? laba trista , a inghitit nevasta-ta 500 de puli in campania asta ? tebecistule , mureai de foame daca sugea ea pula , si culmea , de la noi de la psd . Ma-ta nu a avut carte , tac-tu a sarit gardul , ce putea sa iasa ? un golan rezist !
3
5
totul este o facatura psd-ista...sunt disperati...asa le trebuie si-au batut joc de tara asta...
6
7
Ce gluma buna! Se vede de la o posta ca mesajul este scris de niste analfabeti cum numai in psd gasesti!
5
7
Fake comunist...e de la rosii
5
6
Se vede diferenta intre electoratul linistit si binecrescut al PSD si cel violent, fara educatie cu venele umflate si ochi tulburi ai USR care par deja niste animale incoltite. Sunt doar persoane predispuse la spalare a creierului.
12
8
Pizedistii - mult mai prosti decat prevede legea.
10
10
Terminati cu minciunile, ati constatat ca USR-PLUS, are multi simpatizanti si va ocupati numai sa manipulati oamenii.
17
15
Litera mare dupa doua punct creiati si findca da corect pute a pezede toata ziua ca ailalti au ceva carte totusi si cine plm are usr iasi la contacte
9
11
alo astia de spun ca e manevra psd, ati uitat cum dadeati voi poze fake cu cozi de masini la granita cum vin la miting pe 10 august? iar ala cu mineriada din 1990 sa nu uita ca seful lor era unul Marian Munteanu care peste ani s-a dovedit a fi colaborator cu securitatea
16
12
Niste dezinformatori. Un " ziar" usl ist. Niste mincinosi!
8
12
manevra psd, sunt maestri in arta manipularii, aceste javre comunisto securiste din psd
15
15
Mancati iar cacat cu tona. Este un mesaj trimis de psd in grupul usr.asta e realitatea. Replica,sti ca una din gazda paginii de facebook a psd ilfov este pornhub.com?asa ca mai sugeti o cu manipularile astea infecte si abjecte.
17
14
Am primit si eu de la PSD un mesaj ca vrea viorica sa ma suga de.. Oare trebuie sa raportez la politie?
18
15
He, he , obiceiuri vechi : Miner, in 1990 : Am gasit la PNT-eu droguri, armament, munitie, masina de scris automata, bani la P.N.L Parca dupa acelasi tipar
21
12
mancati cacat, fara indoiala.
21
9
@DADA corect, pesedeii incolonati vor intra in fan club si vor da celebra muie ,doritorilor strict numai de muie pesede ! Ne pare rau ca nu o sa fii primul muit, este unul pe aici mare doritor de muie pesede asa este mai @ MUIE PSD ?
10
15
Bey fratilor haideri sa facem FAN-CLUB ,,MUIE PSD!" Intrarea libera 6 luni mokangeala nici o kotizatie
14
20
Manipulare pentru cretinii pesedisti ,noroc ca a scapat draknea de atentatul cu cei 4 asasini de la Hilton
22
13
HOTUL STRIGA HOTII ...DE CE NU DATI DRUMUL LA APRECIERI SI PTR.PSD CUM FACETI LA USR. VOI CUM VA NUMITI ?
25
7
de poola sa ne iei ! Prostii Romaniei sunteti mai labe triste useriste,Comunistul Sora este ideologul vostru!
14
22
am multe mesaje interne USR care pot arata ce partid infect este. Cui sa le dau?
21
17
"sa creiati" asta e scris de dancila !
26
17
mai jigodii useriste ati uitat de postacii vostri de pe aici ESCU,pensionar si alti agramati ?Bai tristilor pana si Ciolos spunea ca mergem la Baku cu feribot-ul asa ca aia cu PSD nu tine !Ati uitat marea perla care va apartine - taranii de la 1907 au folosit INJECTIVE ? Hai sictir cum spunea si scria ESCU ,IDEIA CONTEAZA nu cum scrii !
22
21
multa muie pesedeilor cu mult cacat !!!
25
21
Ce mesaj agramat. Tipic PSD-ist. Singurii prosti agramati din partide sunt cei de la PSD si ALDE.
37
23
Mai PSDistilor nu mai dati vina pe USRisti pentru greselile Vioricai Dancila.
39
23
Manipulare tipic pesedista, sunt disperati si incearca sa prosteasca lumea prin orice mijloace. Concluzia : Muie PSD !!!
39
22
Numai pesedistii pot fi asa de analfabeti incat sa scrie creiati. Scutiti-ne cu minciunile!
42
23
,, Sa creiati'' ,pe bune ? Or fi aia de la USR niste schizoizi,dar asta nu inseamna ca sunt si agramati. Dimpotriva,ticalosii nu sunt prosti deloc,ei sunt doar ticalosi si se folosesc de prostia profunda a sustinatorilor lor.
34
17
De fapt Dracnea a interceptat un mesaj sms pe care Irinuca il trimisese amantului ei!!! De aici toata confuzia!!! Deci, MUIE PSD!!!
33
19
USR ,,O SA SUGA POOOLA,,TARE PROSTI MAI SUNT,,
24
36
da se va itampla un incident va renumara grapini voturile Codrutei, fiti ai drak de nenorociti incercati sa castigati prin orice mijloace, aveti corcoiu cat vidanja la cur psd-ilor.
37
18
Altceva decat sa vanture rahatul si sa injure, stiu sa faca cei de la USR? Oricine gandeste diferit e ei e ciuma, merita orale sau e hot.
27
31
Va e frica, ai?
38
24
mizerii tipice psd.nu va mai saturati hotilor....
46
27

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614