REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

BOMBĂ la DNA! Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea, acuză procurorii din dosarele Tel Drum și Belina: 'Cerem noi proceduri'

BOMBĂ la DNA! Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea, acuză procurorii din dosarele Tel Drum și Belina: 'Cerem noi proceduri'

Replica API 7 august 2018 | 23:45 617

Liviu Dragnea

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat luni că 12 procurori sunt delegaţi în instituţie de la alte parchete, în timp ce doi procurori numiţi în DNA sunt delegaţi la alte parchete. Procurorul general Augustin Lazăr a dispus, luni, încetarea delegării în cadrul DNA pentru şase procurori, care nu îndeplinesc condiţia de vechime în funcţie de minim opt ani.

Printre cei vizați ar fi Mihaela Beldie, cea care a instrumentat dosarul Belina, și Alexandra Lăncrănjan, care a avut în instrumenatare dosarul Tel Drum, a anunțat, la România TV, Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea.

”Noi am contestat acești procurori pentru că nu au trecut prin filtrul CSM. Un procuror care e detașat la DNA, de la o structură inferioară, primește un salariu de Înaltă Curte. Salariul e de 3 ori mai mare. Din aceste motive, astfel de venituri pot fi de natură de a influența imparțialitatea. Noi spunem că clienții noștri sunt îngrijorați, pentru că aceștia nu sunt imparțiali. Noi am contestat și procedura lui Jean Uncheșelu. Avem dreptul să cerem respectarea legii și în ceea ce privește cariera procurorilor.

Fiind acte de urmărire penală, persoanele condamnate au dreptul să ceară noi proceduri. Accesul ne e îngrădit la documente.”, a spus Maria Vasii.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci, ati luptat din rasputeri cu toate presurile si slugile ptr a o da jos pe sefa DNA. Ce spune sluga tudorel care a considerat ca nu poatew conduce on astfel de institutie, pregatirea profesionala nu o recomanda, in schimb, curva nu se dezminte- cica ar fi curetata ptr postul de procuror in CE, ce ziceti, incearca curveste sa scape definitiv de ea din tara- pe intelesul tuturor, este atat de profesionista incat le da frisoane
2
0
Tara te vrea mort, lepadatura!!!!
2
0
Pt scaparea acestui derbedeu oltenesc,ciuma rosie este in stare sa-l conteste si pe Dzeu!
2
0
juistitia in romanica se bazeaza pe legi facute de hoti in folosul talharilor deci dracnea se spala
5
1
Vedea-te-as mort cazatura dracului!
5
0
Orice proces trebuie obligatoriu sa se bazeze pe dovezi reale,verificate,nu pe presupuneri si bastarci politice sau securiste. Absolut orice om trebuie sa beneficieze de JUSTITIE,adica de dreptate,nu de ticalosie ,altfel nu mai avem o tara libera ci o mizerie profunda ce poate ucide inclusiv pe oricare din propaganditii maleficilor cand nu fac propaganda suficient de eficienta in scopul eliminarilor sociale sau chiar fizice ale ,,dusmanilor'' politici sau economici.Iohannis,Dragnea,Kovesi,tu noi toti avem dreptul la dreptate si adevar. Stalinistii si fascistii din sistem,afara !!!
0
1
Usor ,usor, Romania se transforma intr-o Sicilie ,sau o Venezuela.Rusine pentru pasivitatea poporului ROMAN.
8
1
nu va mai amagiti cu ideea;curand poporul roman se va destepta suficient sa scapam societatea de criminalii economici,primii care vor pune mainile pe rangi sunt romanii alungati din tara pe care o iubesc neconditionat.aaa si muie si alora de simpatizeaza cu holteanu ala hotz.muie pe saturate!!!
10
1
Pt 22:12 : mai ia niste muie cu cacat mult de la ma-ta aia curva de centura. Si de la mine. Tot cu cacat. Si tu sa-mi tragi din pula ! Cacatule pesedist !!!
9
1
Se stie ca esti cel mai mare muist care sugi pula de la cel cu tata in gura pana la cel cu tata in gura.ptr muistul dan nu te mai lauda ca te futi in cur pe 5 lei muistule...muie dan jigodie !
2
12
comentariu contine caractere nepermise. In conceptia lor aceasta avocata a mai avut un client care zace in puscarie. Ptr puscariasul in cauza, banii nu constituie o problema, a furat de unde a putut, inclusiv de la gura copiilor bolnavi I-am urat dnei asvocat sa il duca pe acelasi drum-la puscarie
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218