REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BOMBĂ! Robert Turcescu: DNA vine după Gabriela FIREA

BOMBĂ! Robert Turcescu: DNA vine după Gabriela FIREA

Replica API 9 iulie 2020 | 15:33 3143

Robert Turcescu, anunț bombă! DNA vine după Firea?! În anul 2015, luna septembrie, deputatul de Constanța, Robert Turcescu, anticipa că primarul de atunci al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi arestat, aflându-se de ceva timp în atenția DNA. După câteva zile, previziunea sa avea să se adeverească. Oprescu a fost reţinut de procurorii DNA pentru luare de mită, fiind prins în flagrant în timp ce primea suma de 25.000 de euro.

Iată că parlamentarul a făcut o nouă predicţie: urmează să vină după primarul actual al capitalei, Gabriela Firea. ”N-am prea dat greș cu chestiunile astea”, spune Robert Turcescu.

Turcescu: Norocul Gabrielei Firea este pe cale să dispară!

Deputatul spune că norocul Gabrielei Firea este pe cale să dispară, iar în perioada imediat următoare vor ieși la iveală o serie de lucruri, nu tocmai legale. Robert Turcescu explică:”Eu cred că este evident că, de-a lungul acestor ani de mandat, doamna Firea a beneficiat de un soi de protecție, chiar clemență din partea unor organe ale statului. Înființarea unor companii municipale s-a dovedit a fi ilegală. Pentru orice alt primar din această țară, felul în care s-a privatizat Primăria Capitalei ar fi atras măcar un dosar de cercetare. Am câștigat un proces cu doamna Firea atunci când am afirmat că în companiile acestea municipale s-au adunat numai oameni care nu dădeau nici pe la serviciu și încasau salarii babane și, cu toate acestea, nimeni nu s-a deranjat să zică nimic”, a spus Turcescu, pentru Replica, care continuă cu exemple:

”Avem de-a face cu împânzirea Bucureștiului cu autobuze turcești de mai mare râsul, avem de-a face cu o protecție media așa cum o numește Cristoiu, media miluită din bugetul primăriei capitalei. Câți bani, într-o formă sau alta, s-au scurs din buget către anumite trusturi de presă, mai mari sau mai mici? Trusturi care au avut grijă ca doamna Firea să nu fie foarte deranjată de anchete jurnalistice răsunătoare. La tot acest cocon de protecție din jurul doamnei Firea, s-a adăugat și sprijinul colegilor de partid care lăudau performanțele doamnei Firea. Cum trăgea o petardă doamna Firea, toți erau căzuți în fund. În acest context, când Robert Negoiță, unul dintre susținătorii doamnei Firea, sau când Băluță de la Sector 4 se îndepărtează vizibil, pe o parte de PSD, și pe de altă parte, de doamna Firea, e clar că ceva pute foarte tare în afacerea Firea la Primăria Capitalei”, a mai specificat parlamentarul.

Robert Turcescu: Doamna Firea o va lua pe tobogan în jos și se va alege praful de ea

De altfel, Robert Turcescu spune că epoca Firea este pe care să înceteze și, încet dar sigur, primarul Capitalei va coborî de pe creasta pe care s-a poziționat, cu sprijinul unor politicieni, ziariști, chiar și ofițeri SRL.

”Îmi e foarte clar că, în zona de protecție neoficială de care a beneficiat doamna Firea, în care au intrat de-a valma ziariști, ofițeri de informații, politicieni, toată zona asta crapă și sentimentul meu este că s-a apăsat un buton nuclear, după cum spune doamna Firea, dar un altfel de buton. Un buton care arată că Gabriela Firea este istorie și nimeni nu pariază pe un cal mort. În ciuda sondajelor pe care le face, toți au înțeles că barca e găurită și că, în lunile care vor urma, doamna Firea o va lua pe tobogan în jos și se va alege praful de ea dacă alegerile vor avea loc în septembrie. Am văzut, de-a lungul anului, acest episod care se tot repetă în politica românească. Când o iei la vale te tot duci. Doamna Firea e încă în vârful crestei, dar săniuța pe care se află a pornit. Și o să vedeți, în următoarea perioadă, că o să i se întâmple tot soiul de lucruri, contracte dubioase care apar, vom descoperi tot felul de lucruri din Primăria Capitalei… N-am prea dat greș cu chestiunile astea (n.red. previziuni)”,a conchis Robert Turcescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da sa vina mai repede DNA si in Constanta.La spitalele de covid, sa dezinfecteze sa aflam si noi numarul exact de morti de covid. Sa dezinfecteze la primarie. Sa dezinfecteze totate achizitiile din perioada covid.Pe la asociatile de proprietari care au furat mii de mc cubi de apa cu aceasta pandemie.Sa dezinfecteze DNA peste tot sa nu ramana nimic neinfectat.
3
0
Cum nu a disparut hotul hotilor, Traian Basescu, nu o sa dispara nici Gabi Firea, domnule ofiter sub acoperire, Robert de Niro di Romania zis si Turcescu, mamaliga mare.
1
1
nu am facut nimic pentru constanta dar imi place sa fiu demnitar si sa iau un purcoi de bani fara sa fac nimic - sunt smeker, nu?
5
3
Mai ordinarule nu tu ti-ai prezentat pe sticla livretul militar de acoperit?Mars in gatu ma-ti!
3
5
Rahat turcescu - trompeta autodetonata a serviciilor. Mars ma sifonule la munca!
8
6
MUIE PNL!!!
8
5
asta ar trebui sa vina sa ne spuna ce a facut pentru constanta cadoar constantenii e drept fraieri, l-au facut parlamentar!!!
13
5
inca o caramida pusa la tiganizarea rromaniei
9
7
dar la parnaie cand intra ??? Sarrrma-n cur !!!
8
3
Robert Turcescu stie multe, este foarte destept, este citit. Ce spune... spune BINE de tot. Da! Este BINE informat, daa.... spre nemultumirea multora si DEZAMAGIREA unora. Bravo Robert! Te admir, te sustin.
9
11
arzatear focu sa te arza
11
6
Turcescule , ia-l si pe Petrov si arincati-va de pe podul de la Cernavoda , jeguri securiste se sunteti !!!!
15
7
Stiam ca turcescu este turnator dar vad ca acum a luat si meseria mamei Omida
13
9
Matraguna de Turcescu vorbeste!
14
8
Iar borasti otrava?
20
7
Unde o fi fost Turcescu pana acum!? Are nevoie de voturile constantenilor? Sa ne mai lase securistul cu previziunile lui! Trebuia sa mearga la DNA, sa spuna ce stie!
21
4
Esti un securist nenorocit un sifonar si catelus de 2 lei sa ma cac cu bolta pe tine
21
11
de ce caracter nepewrmis?, nu iei acesti nemernici au fost cei ce au instgat si au minimalizat efectul acestui virus?, nu aceasta individa cu sarma in fund a testat si au rezultat 4 persoane- ceea ce am obtinut cu eforturi sustinute si de noi cei multi care am inteles pericolul- au reusit aceste jeguri sub umbrela presurilor CCR ale caror salarii si pensii speciale se ridica lunar la peste 70000 lei- ce este nepermis?- ptr ca imi este teama din cauza lor?- Da afirm ca imi doresc sa se imbolnaveasca sa inteleaga ce simtim noi cei multi
5
14
o sti el ceva
18
9
Asta-i oracol?aaa nu.este doar in acoperit al serviciilor ce vocea la tv cu rucsacul de pietre in spate.eject fmm de securist imputit.tigan jegos ce esti.
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102