REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOMBĂ! Sondaj CURS: peste 80% dintre români consideră că în Justiţie s-au produs abuzuri

BOMBĂ! Sondaj CURS: peste 80% dintre români consideră că în Justiţie s-au produs abuzuri

Replica API 25 martie 2019 | 03:25 457

Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS, în perioada 13-28 februarie 2019, pe un eşantion de 1500 de respondenţi, indică faptul că peste 80% dintre români consideră că în Justiţie s-au produs abuzuri, notează stiripesurse.ro.

La întrebarea "Sunteţi de acord cu afirmaţia - în România s-au produs abuzuri ale Justiţiei?", 49% dintre respondenţi s-au declarat "total de acord", iar 35% s-au declarat "oarecum de acord".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aia avem justitie . k sa faca politie politica. acum noi suntem la butoane
0
0
Justitia din Romania se poate denumi corect si in adevaratul sens al cuvantului Injustitie. Respingeri pe banda rulanta, expertize cerute fara sa fie studiate, avocati platiti la greu, etc. Te duci in instanta nevinovat ca sa iti ceri dreptatea si iesi de acolo culmea - vinovat . Asta nu este justitie !
1
1
Chiar asa! Un sondaj corect! Numai ca abuzurile sunt considerate incercarile disperate, din ultimii doi ani, de a schimba legile si codurile penale. Abuzuri evidente si demonstrate. Restul sunt minciuni manipulatoare. Oamenii au raspuns corect pentru ca nu mai suporta aceste abuzuri ale actualului guvern! Rusine!
3
2
Cu cine au facut sondajul? Pe cine au intrebat? Pe talhari, violatori, hoti de buzunare sau parlamentari?
6
3
De ce justitia ar fi altfel decat societatea, proasta, oarba sau "interesata". Au totusi o scuza, uneori au fost legati la maini sau la ochi de legislatia special conceputa sa raspunda intereselor smecherilor, adica jegurilor din politica. Stati sa vedeti ce urmeaza.
2
0
"Sondaj" realizat de CURS detinut de Iosif Buble, fost angajat la antene, apropiat al lui Voiculescu and Co, sustinator PSD si ALDE, la fel cum si cei de la Replica sunt sustinatori PSD si ALDE. Alexandra Cucu, director replica, este casatorita cu Cristian Hemes-ALDE si este fina lui Horia Marius Tutuianu-PSD. Hai pa!
18
3
Ce e cu judecatoarea Mocanu? E cinstita si nu e bine?
0
3
judecatoarea Mocanu - curtea de apel constanta.
5
0
Asta pentru ca multi am cautat dreptatea pe la tribunale si acolo numai legi care permit hotia si nedreptatea. Nu numai emisiunile unor posturi tv sunt de inspiratie ci chiar langa noi se intampla aplicarea tuturor chichitelor legislative aiurea . Asa ca nu socant. Si nu e nici de ieri de azi.
7
0
Daca politistii procurorii si judecatorii si- ar fi facut treaba in ultimii 25 de ani basescu mazare dracnea ar fi fost detinuti de drept comun nu vedete politice .
16
0
abuzuri s-au facut la greu,an justitie,sa mergi an dosar cu certificat mort si anpropietarit ,mortul,,se poate an mangalia,,
3
2
Idiotii, nestiutorii si rau voitorii spun ca nu s au facut abuzuri!
16
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218