REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BOMBĂ! Vaccinul dezvoltat de China a avut succes total pe maimuţe

BOMBĂ! Vaccinul dezvoltat de China a avut succes total pe maimuţe

Replica API 21 martie 2020 | 16:58 4998

China anunţă că oamenii de ştiinţă au testat cu succes pe maimuţe un vaccin, iar vindecarea a fost completă. După cum se ştie, s-a vorbit că după infectarea cu COVID-19, pacienţii rămân cu sechele, anunţ combătut în urma acestui experiment.

Omul de ştiinţă chinez Qin Chuan a explicat pentru The South China Morning Post, citat de AS, că au fost infectate patru maimuţe şi că semnele bolii au apărut după trei zile. Febră, probleme respiratorii, pierderea poftei de mâncare şi greutate. În cea de-a şaptea zi, analizele efectuate la una dintre maimuţe a relevat că virusul se răspândise în tot corpul, de la nas la vezică, cu afectarea ţesuturilor pulmonare.

Ca urmare a vaccinului, recuperarea după COVID-19 a fost totală, fără ca virusul să lase sechele

Apoi corpurile au început să dezvolte anticorpi, iar maimuţele s-au recuperat treptat. La o lună distanţă, radiografiile şi testele au arătat că organele interne s-au recuperat complet. Două dintre primate au primit din nou virusul pe cale orală, iar efectele nu au depăşit o uşoară creştere a temperaturii. La finalul experimentului, în corpurile maimuţelor nu au mai fost descoperite resturi ale virusului, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-l vor produce in serie pana nu creste exponential numarul bolnavilor. Vaccinul trebuie sa aduca profit.
2
2
E bine. O sa mearga si pe indivizii de tip maimuta care nu respecta recomandarile de a se deplasa numai daca e cazul si fac nunti, iesiri la iarba verde, petreceri, alte plimbari in grup prin mijloace de transport aiurea.
9
1
Alti cand facea vacin ,eu in ct faceam sensurugiratori noaptea
6
4
Bomba pe dracu. Experimentele pe maimute reprezinta una din fazele de studio. Asa ,bombe sunt peste tot in lume. De exemplu,unul care reuseste sa invete tabla inmultirii nu va fi neaparat un geniu al matematicii,sau altul care este votat chiar ca presedinte de tara nu inseamna ca si devine instantaneu un om cu calitati deosebite,doar pentru ca functia este deosebita. Studiile stiintifice sunt subfinantate in Romania,asta este grav. Asteptam ce vor reusi altii.
5
1
daca a avut succes pe maimute inseamna ca o sa aiba suces pe privitorii la antena3 si pe votantii pesede
14
3
La tine e virusat creierul
2
3
Ptr KLM! m am convins ! Esti din piata de peste si nh sti sa citesti . SPUNE CA LE A INFECTAT SI PE URMA LE A FACUT VACCINUL DOBITOCULE !
2
3
Ei au inventat virusul, ei au inventat si antidotul !
12
1
bravo china!!!i ai facut pe toti..
9
2
ROMANIA ESTE DATA PESTE CAP DIN CAUZA UNOR CONDUCATORI CARE SE PAR A FII FOARTE NEPREGATITI SI INCAPABILI, IN PLUS UNII DINTRE NOI NU RESPECTA NIMIC...IMI PARE RAU DE CEEA CE SE INTAMPLA DAR NOI NU SUNTEM NICIODATA PREGATITI, INDIFERENT CA ESTE CRIZA ECONOMICA , CA ESTE STRATUL DE 3 METRI DE ZAPADA, CA NU SUNT MASTI, MANUSI, S.A.M.D. VESNIC NEPREGATITI SI SARACI ! SANATATE MULTA LA TOTI ! DOAMNE AJUTA !
7
7
propun ca maimutele sa fie puse in parlament. in felul asta noii parlamentari nu vor mai avea nevoie de teste covid.
12
0
BOMBA! Vaccinul este valabil INAINTE de infectare, nu remediu dupa...
14
0
Bomba asta bacteorologica a fost data tot de criminalii aia care in 2008 au provocat criza economica mondiala si de care n-o sa scapam cum n-o sa scapam nici de asta.
12
2
de cand e lumea cine a facut o arma a stiut si slabiciunile ei si imediat a facut o contraarma!! Si uite asa china va domina lumea!
15
4
Cine va mai crede
16
1
Ajuta lumea imperialista.
5
6
Daca Covid face ravagii ca in Italia bosorogii votaci a lui Stroe vor fi cautati de Dragnea prin cimitire..
7
11
Trimiteti-l in Romania, suntem la acelasi nivel cu primatele.
32
2
Pe orban, plavanis si niculescu sa testati in romania prima data.
17
5
Este un iepure fricos si se ascunde!
14
6
pe Fagabou
13
8
Sa testeze pe guvernanti ca ei au bani sa umble in spitale nu pe noi care nu avem dupa ce bea apa!
21
3
Si unde dracu e BOMBA?!?! Cine foloseste clickbait, masa-i curva!
15
4
Rasa asta omeneasca se inmulteste si se intinde ca ciuma. Nu mai chinuiti animalele si testati pe voluntari, chinuiti degeaba bietele maimute si mai luati cine stie ce de la ele si iar bagati vreun virus in populatie. Exista cercetare moderna lasati sobolanii si maimutele in pace
14
13
Au fost vaccinati Citu si Viktor Orban?
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614