REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOMBĂ: VERGIL CHIȚAC, CANDIDATUL PNL la Primăria Constanța; Decebal Făgădău e TERMINAT!

BOMBĂ: VERGIL CHIȚAC, CANDIDATUL PNL la Primăria Constanța; Decebal Făgădău e TERMINAT!

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 601

Vergil Chițac

Ludovic Orban, liderul PNL, este așteptat vineri, 28 februarie, la Constanța pentru a se întâlni cu conducerea organizației județene a PNL de la malul mării. Unul dintre principalele subiecte care vor fi abordate vizează strategia pe care o va adopta PNL Constanța privind candidatul la primărie.

Potrivit sondajului realizat de peneliști pentru Primăria Constanța, potențialii candidați ai PNL au în jur de 10, 15 %, în timp ce Vergil Chițac, candidat independent, este cel mai bine cotat, având un procent de peste 25 %. Ceea ce-i face pe liderii PNL să adopte aceeași strategie de la București, privind susținerea lui Nicușor Dan la Primăria București. De altfel, liberalii au anunțat că-și vor desemna candidatul pentru Primăria Constanţa în funcție de rezultatul sondajului. Cel mai probabil, posibil să se ia în discuție și revenirea celor excluși din PNL care, astăzi, îl susțin pe Vergil Chițac la Primăria Constanța, respectiv Romeo Rezeanu și Horia Căliminte.

Decebal Făgădău

Astfel, mai mult ca sigur USR își va retrage candidatul la Primăria Constanța, respectiv Stelian Ion, urmând să sprijine candidatura lui Vergil Chițac la primărie. Dacă cele două partide, PNL și USR, dar și Asociația Constanța Altfel, își vor uni forțele și-l vor susține pe Vergil Chițac în cursa pentru Primăria Constanța, șansele ca Decebal Făgădău să fie reales pentru încă un mandat sunt aproape de 0.

Stelian Ion

Totodată, sursele Replica au dezvăluit că și alte forțe de dreapta urmează să se alăture acestei mișcări.

Contactat pentru un punct de vedere, Stelian Ion a declarat, pentru Replica, că este dispus să se așeze la masă cu partidele pentru a discuta strategia ce ar conduce la eliminarea PSD-ului din fruntea administrației locale Constanța: ”Eu am spus întotdeauna că obiectul nostru trebuie să fie comun, astfel încât să îndepărtăm PSD, pe Decebal Făgădău, de la conducerea administrației locale, inclusiv de la Consiliul Județean. Trebuie să ne așezăm la masă. În aceeași măsură în care PNL e dispus să renunțe, suntem și noi. Se pune problema unui obiectiv comun, să fim o alianță puternică. Că sunt eu sau că este Vergil Chițac este un subiect de negocieri între partide, dacă asta conduce la îndepărtarea PSD-ului de la administrația locală. Contează cât de uniți sunt oamenii în jurul unui candidat unic, să ne unim pentru o listă comună de consiliu, să tragem toți în aceeași direcție”, a declarat Stelian Ion.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma cac pe prostul de la 17:29 si pe Fagabou!
0
0
Votam pe oricine in afara de avortatii care s-au unit si reprezinta dreapta. Multa muie cu cacat tuturor sustinatorilor dreptei
4
6
votam chitac. omul e batran pentru a merge pana la bucuresti, e bine sa stea cat mai aproape de casa!
1
7
Plus carmen dtrescu darie t cat mai e daru la umc la examen, oameni noi obiceiuri vechi
3
1
cine voteaza maimuta asta,,
6
2
Fagadaule ti-am spus eu mai makedon spurcat ca din cauza parcarilor platite in toata Constanta, o sa pici la alegeri, ei bine, o sa pici kktule in mortii maty cu parcarile lui Ceausescu pe care vrei tu bani. Si mai e una, parcare platita anual si tu permiti intre orele 08 si 17 sa parcheze altii care nu au platit locul acela de parcare, in mortyy matyy de makedon spurcat.
4
3
ii mai dau o data cacatul la lins lui chitac, fagadaului hot si voua !!!
9
4
Sterg astia de la Replica comments mai des ca vitrina de la Hermes din centru,nu va place controlul bunurilor cel putin al celor ce au distrus orasul deloc!Nimic pe lista incepand cu un bou caruia i as gasi lejer o rima si restul de afiliati hotiei,si sa nu uitam a mosiei Tamara,ca mai nou se vrea si el,la cat suna sa fie ajutat si pe unde are sanse ca Otelul Galati in Champions cu PSG,Cine nu e cu democratia nu mai pupa Romania si democratia inseamna RESPECTAREA CONSTITUTIEI inclusiv Art 40 Alin 4
4
1
Stelian Singurul care merita Usr
7
5
Aici nu ne ocupam de gradul de cultura si educatie al nimanui. Dar, sa te repezi cu vulgaritati, acuze nefondate, si sa ai convingerea ca in Academia Navala nu ai ce cauta ca profesor, daca esti "fara ambarcare", este deja penibil. Ne-a anuntat Fagadau ca se va hotari, daca ramine primar sau parlamentar. Cu postul de primar s-a rezolvat, ramine a doua optiune. Daca a distrus un oras, de ce sa nu distruga si tara.
9
4
ce plm are legatura cu ce a predat acest oportunist amiral fara ambarcare , cu aceea de a fi un bun organizator al urbei ?!? crede ca daca deschide pe banda rulanta procese pe care le pierde apoi , impreuna cu zapacita aia de avocata ovanezian , lumea nu-si da seama ca este doar un joc de glezne...!?! cap mare dragomir l-a adus in pnl fiind consatean , dupa care avarul asta le-a intors spatele... hai sictir de apv-ist avar si impins de comanescu ptr desavarsirea distrugerii orasului bolnav !
13
5
In sfarsit PNL Constanta da dovada de fermitate si are nevoie de sprijinul venit de la Bucuresti ca sa scape de obligatiile locale fata de baietii dela PSD!
10
6
Prietene, daca ar fi sa intrebam studentii ce prestatie a avut CHITAC la catedra vei cere un buletin de vot in secunda doi si l vei vota cu ochii inchisi!!! Se vede treaba ca nu l cunosti si esti doar un simplu POSTAC, adica esti un NIMIC!!! CHITAC este unul dintre cei mai apreciati profesori!!!
12
13
Chitac?Ce mama dracu a facut asta ca si senator:NIMIC.Si sa il votam primar.Este o gluma proasta sper.Inseamna ca suntem cei mai mari idioti ,sa il alegem pe mosulica.Intrebati studentii ce prestatie are ca si profesor, si apoi veti vedea ce prestatie va avea ca si primar:ZERO.
13
10
Oricine, in afara de fagadau, treziti-va, mai avem o ultima sansa !!
20
4
Praf, praf.
7
3
Pe bune?!Asa cred ei,ca o sa votam toti neavenitii?!Chiar ca n-ai pe cine!
9
7
Cu astfel de personaje....Fagadau isi freaca mainile de bucurie. ..iar Chitac...iar Rezeanu...iar Caliminte....
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218