REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

"Bombardierul cu Mercedes" a fost reținut pentru viol, lipsire de libertate și șantaj

"Bombardierul cu Mercedes" a fost reținut pentru viol, lipsire de libertate și șantaj

Ana Maria LIPAN 19 martie 2023 | 00:00 15608

Spaima şoselelor recidivează. Şoferul care a sfidat autorităţile şi a fugit de poliţie şi jandarmi anul trecut nu are probleme doar în trafic. A fost reţinut sâmbătă şi este cercetat pentru viol şi alte trei infracţiuni. Tânărul în vârstă de 26 de ani şi-ar fi sechestrat şi violat iubita. Apoi a filmat-o în ipostaze indecente şi a ameninţat-o că va face publice filmările, scrie observatornews.ro.

'Bombardierul cu Mercedes' a fost retinut pentru viol, lipsire de libertate si santaj

Viol, lipsire de libertate, şantaj, violarea vieţii private şi ameninţare. Este lungul pomelnic de infracţiuni pentru care este cercetat Şerban Michelle Antonio. Individul a devenit celebru în octombrie anul trecut când, oprit în trafic, a sfidat poliţiştii şi jandarmii. Atunci a reuşit să fugă de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit două maşini. După ce a scăpat, şi-a bătut joc de oamenii legii pe Internet.

'Băi, când dai girofarul ăla de aici, ce faceţi, măi, mânca-v-aş sufletul meu să vi-l mănânc. Staţi, măi cuminţi!''

A fost prins a doua zi, la nişte rude din cartierul Rahova. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi, ulterior, eliberat. Antonio este fiul cântăreţei Roxy Manelista. Acum, iubita lui le-a spus poliţiştilor că individul a sechestrat-o chiar la el acasă şi a violat-o. Apoi ar fi filmat-o în ipostaze indecente. Crina Eșanu, Politia Capitalei: Bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video. Demers pe care l-ar fi îndeplinit în data de 15 martie 2023.

Ameninţările cu moartea ar fi fost la ordinea zilei

Femeia ar fi primit inclusiv ameninţări cu moartea. ''Şi dacă eşti gabor şi dacă eşti haladit şi dacă eşti femeie şi dacă eşti bulangiu, să moară familia mea dacă nu te lasă verii mei, familia mea dacă te lasă să dormi în pat liniştit. Dacă nu îţi bagă 20 de bricege în inimă, aici.''

Poliţiştii Capitalei au făcut percheziţii la domiciliul acestuia şi l-au dus la audieri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La multi ani Sa te mai intorci cand te oi chema eu inapoi, haladitule. Sa ne faci cu mana
0
0
Păi băi...cine dreaq sta cu asemenea specimen își merită soarta! Zdreanța aia a vrut plimbări cu Mercedesul,s**t pwla în mașină,bani ...eheeee curvelor doar la bani vă este gândul! La muncă cu voi bagaboanteloooorrr
5
1
La canal cu el
9
0
Adevarul este ca televiziunile promoveaza de multi ani tot felul de dezaxati si impostori ca fiind vedete,persoane dupa care ar trebui sa se ghideze si altii. Mediul social devine din ce in ce mai ostil celor care mai stiu sa se exprime corect si logic,celor care dau importanta educatiei,culturii,bunului simt . Notiunea de frumos este si ea anulata. Cine respecta reguli ale unei civilizatii moderne este luat in ras. Sa fii violent in trafic sau cu oamenii este dovada de superioritate. Avem societatea prabusita si la asta contribuie din plin media si retelele sociale,pe langa lenea de a mai citi macar o carte mediocra la cinci ani.
13
0
TOTI SUNT....BARBOSI, PICTATI...VOPSITI...TATUATI...KAKATI LA KUR...EI SUNT TINERII DE BAZA IN ASCEASTA TARA...EI SUNT PREZENTI SI-N EMISIUNILE TV...MIREASA...PUTOAREA DRAGOSTEI, EMISIUNI IN CARE FETITELE SUNT BOLNAVE DUPA EI...DACA NU ESTI,...VOPSIT...TATUAT...PICTAT..BARBOS...N-AI CE CAUTA IN LUME...SA NE MANDRIM CU EI...SUNT VIITORUL POPORULUI....VULNERABIL...
23
0
ce gagica poate iesi cu un asemenea specimen de ttigan barbos,tatuat si scirbos?pprost si jjegos!
28
1
Sapunul ;;Antonio'' de spalat trotoarele , la topit cu el , spurcatul dracului !
24
1
O cioora borata
34
0
Acest individ nu este periculos. Societatea este !
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614