REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Borcea şi fraţii Becali s-au predat la IPJ Constanţa. Ce şanse au să se vadă cu Gigi

Borcea şi fraţii Becali s-au predat la IPJ Constanţa. Ce şanse au să se vadă cu Gigi

Replica API 5 martie 2014 | 00:00 208

Trei dintre "greii fotbalului", condamnaţi în Dosarul Transferurilor, s-au predat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa. Vorbim despre Cristi Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali. Toţi şi-au făcut buletine de Constanţa, pentru a ajunge la Penitenciarul Poarta Albă, după cum au comentat anumite surse.

Menţionăm că Ioan Becali a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, iar Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare. Cei doi fraţi Becali au intrat în sediul IPJ prin spate, pentru a evita discuţiile cu presa, în timp ce pe Borcea l-a condus la arest atât actuala soţie, cât şi fosta. În cursul zilei de ieri, maşina lui Borcea era parcată în faţa sediului ING din zona Delfinariu.

"Pedepsele lor sunt peste regimul nostru, sunt pentru regim închis. Chiar dacă vin la noi, nu vor sta prea mult. Vor sta la noi până la stabilirea regimului de detenţie şi apoi vor fi transferaţi pe regim închis. Vorbim de aproximativ o lună: trei săptămâni carantină şi apoi urmează transferul. La noi este posibil să ajungă astăzi, mâine, în funcţie de cum îi reţine poliţia, până când se fac documentele. Este posibil să stea în aceeaşi celulă de la Penitenciarul Poarta Albă, nu la secţia exterioară de la Valu lui Traian", au declarat ieri, pentru "Replica", reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă. Se speculează însă că Ioan Becali ar urma să beneficieze de regim deschis de detenţie, odată cu înjumătăţirea pedepsei, ca urmare a faptului că are peste 60 de ani. El ar avea astfel şanse să fie încarcerat la Valu lui Traian, iar aici să se întâlnească cu vărul Gigi Becali.

Precizăm faptul că şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este încarcerat la Valu lui Traian, unde execută o pedepasă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în regim deschis.

Liliana CHIRU, Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218