REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bordel într-un apartament din Medgidia: fetele aveau şi câte 8 clienţi pe zi!

Bordel într-un apartament din Medgidia: fetele aveau şi câte 8 clienţi pe zi!

Replica API 26 septembrie 2014 | 00:45 1197

Unul dintre proxeneţi este consummator de etnobotanice

Unul dintre proxeneţi este consummator de etnobotanice

Sursa foto: AFP

Încă un proxenet a fost găsit la Medgidia, în urma flagrantului de miercuri, 24 septembrie. Mai exact, după ce Dumitru Arapi a fost prins, în timpul percheziţiilor de la domiciliul lui din Medgidia a mai fost găsit şi Gerorge Răducan, fiind dus la audieri. În plus, trebuie să menţionăm că Arapi este administratorul unei societăţi comerciale, respectiv Arapi Comimpex Srl, cu sediul chiar pe strada unde se află şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, adică Kemal Agi Amet. Din câte se pare, ar fi vorba de un magazin care comercializează şi produse alimentare. Cât despre prostituate, acestea aveau între 2 şi 8 clienţi pe zi şi erau puse să plătească utilităţile. În plus, unul dintre proxeneţi e consumator de etnobotanice şi astfel îşi procura banii, nerealizând alte venituri. Ambii au fost arestaţi.

Mai exact, totul a început la data de 30.05.2014, lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia sesizându-se din oficiu cu privire la faptul că numitul Arapi Dumitru, zis Nea Miti, din municipiul Medgidia, obţine foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe tinere cărora le pune la dispoziţie locuinţa sa în acest scop. La data de 24.09.2014, Poliţia Medgidia sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu autorizarea Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia, şi având sprijinul tehnic permanent al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, a realizat un flagrant, ocazie cu care, Arapi Dumitru a fost surprins la locuinţa sa în timp a primit suma de 400 de lei de la doi investigatori sub acoperire din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Constanţa, ce au participat autorizat sub numele fictive de Ştefan Marcel şi Ion Gabriel. Banii primiţi erau destinaţi intermedierii unor acte sexuale cu persoanele de sex feminin găzduite de inculpat. În urma percheziţiei domiciliare, la locuinţa lui Arapi Dumitru au fost identificate cinci tinere, între care două minore, precum şi inculpatul Răducan George. Asupra uneia dintre tinere a fost găsită suma de 100 lei, bani despre care aceasta a declarat că i-a primit de la un client în scopul de a întreţine raporturi sexuale cu aceasta, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Prostituatele aveau între 2 şi 8 clienţi pe zi şi erau puse să plătească utilităţile

În cauză, la locuinţa inculpatului Arapi Dumitru au fost găsite bancnotele marcate cu titlul „proxenet” precum şi prezervative nefolosite şi folosite, telefoane mobile, bani. Reiese din probele administrate că persoanele de sex feminin au practicat prostituţia întreţinând relaţii cu mai mulţi clienţi (între doi şi opt clienţi zilnic pentru fiecare dintre ele) la domiciliul inculpatului Arapi Dumitru cel care le punea la dispoziţie locuinţa sa şi le procura clienţi. Conform înţelegerii dintre prostituate şi inculpatul Arapi Dumitru, acesta primea jumătate din banii obţinuţi din prostituţie precum şi suma de 50 lei pe lună de la fiecare dintre fete pentru plata consumului de apă. De asemenea, din probele administrate reiese faptul că inculpatul Răducan George a constrâns-o prin violenţă pe una dintre persoanele de sex feminin, minoră în vârstă de 17 ani, să se prostitueze, iar banii obţinuţi de aceasta erau împărţiţi în mod egal de către inculpaţii Arapi Dumitru şi Răducan George, acesta din urmă fiind consumator de ţigări etnobotanice fapt pentru care avea nevoie de bani pentru a şi le procura, el nerealizând alte venituri. La data de 24.09.2014, inculpaţii Arapi Dumitru şi Răducan George au fost reţinuţi prin ordonanţă de către Poliţia Medgidia şi pe 25.09.2014, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a formulat propunere de arestare preventivă a celor doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism prev. de art. 213 C.pen. cu aplic. art. 35 C.pen., judecătorii emiţând pe numele lor mandate pentru 30 de zile. Ambii inculpaţi au negat faptele reţinute în sarcina lor. Inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la o hotărâre penală definitivă de condamnare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt sigur ca si Costea Ioana Loredana a fost una din prostituate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367