REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bordelul la care au descins procurorii DIICOT, „lux” pentru clienţi: 100 de lei numărul şi 200 ora

Bordelul la care au descins procurorii DIICOT, „lux” pentru clienţi: 100 de lei numărul şi 200 ora

Replica API 17 decembrie 2015 | 11:15 2971

Prostituatele, lăudate pe internet!

Prostituatele, lăudate pe internet!

foto: micapi.ro

Cele mai multe grupări infracţionale specializate în trafic de persoane şi proxenetism îşi desfăşoară activitatea sub paravanul saloanelor de masaj erotic. Acest lucru este cunoscut şi de anchetatori, care descind atunci când sunt ancoraţi în achete. Aşa s-a întâmplat şi în cursul zilei de marţi, 15 decembrie, când poliţiştii şi procurorii DIICOT au destructurat două reţele de proxeneţi. Una dintre ele îşi avea cuibul pe strada Zorelelor, la numărul 52, lângă localul Manhattan Cafe.

În urma celor 22 de percheziţii efectuate în cursul zilei de marţi, 15 decembrie, în Constanţa, Medgidia, Năvodari şi Hârşova, 5 persoane au fost reţinute şi propuse spre arestare, fiind vorba despre două dosare penale separate: doi suspecţi în primul şi trei în cel de-al doilea. Cât despre „afacerile” din municipiul Constanţa, precizăm că „nucelul” se afla pe strada Zorelelor, la numărul 52, acolo unde, chipurile, ar fi funcţionat un salon de masaj erotic.

Precizăm că gruparea infracţională s-a format în 2014, iar membrii acesteia ar fi postat anunţuri cu oferte de angajări şi de masaj, însoţite de numere de telefon de contact şi fotografii ale tinerelor în pagina electronică cu anunţuri ale unor cotidiane locale, precum şi prin flyere distribuite prin intermediul unor taximetrişti. Însă, în mediul virtual, salonul cu pricina era foarte bine cotat, clienţii vorbind despe faptul că prostituatele ar fi foarte frumoase. „E bine bine, e foarte bine mai ales că avem o fată cu aspect de nota 9. Ana s-a prezentat. Poate eram eu entuziasmat aseară... Locaţia e celebră pe Zorelelor, lângă Manhattan. Vedeţi şi voi”, a scris un bărbat pe site-ul nimfomane.com.

„Are nişte scheme la oral de te leşină”, a scris un alt client în luna mai a anului curent sau „Am fost, nu se putea altfel. Într-adevăr, aţi intuit locaţia. E destul de înaltă fata, e super. Oral destul de ok, normal foarte bine. Per ansamblu a fost o experienţă ok, o să mai trec pe la ea”. În plus, un client mai vechi chiar a specificat, pe 21 martie 2015, că fetele sunt noi: „Fetele nu pot spune că le cunosc pentru că sunt noi. Ca idee, salonul se află pe strada Zorelelor. Este curat şi fetele care erau înainte erau foarte îngrijite.

Şi, normal, fiind salon, trebuiau să specifice că se execută şi masaj erotic la un număr înainte de începerea acţiunii. Mai multe detalii nu cred că mai am, dar în prim plan acuma bagă anunţuri deoarece fiind perioada mai neavantajoasă pentru fete, nu se mai găsesc turiştii care să arunce cu bani, dacă mă înţelegeţi...”. Tot aici este specificat şi tariful, adică 100 de lei numărul şi 200 de lei pe oră.

Concomitent, membrii celei de-a doua grupări ar fi recrutat, transportat, adăpostit şi exploatat sexual minore şi tinere, folosind în acest scop apartamente închiriate pe raza municipiului Constanţa. În ambele cazuri, membrii grupărilor infracţionale ar fi recrutat persoane vulnerabile, din familii dezorganizate sau cu posibilităţi materiale reduse, atât din mediul urban cât şi rural. La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au fost conduse 14 persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. În total, 5 au fost reţinute şi propuse spre arestare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din toti care iati anchetat mai lipsesc fff multi care ....nu stiu dc inca sunt in libertate de ex ...CAPUL este o doamna care vb la tel scria si altele.. angajari si multe altele ""diana Sefa"" MARYY este in libertate si inca mai are o fata pe apartament cum ramane cu ea ??????
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614