REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Borfaşul împuşcat de poliţistul Lintarov, audiat de judecători

Borfaşul împuşcat de poliţistul Lintarov, audiat de judecători

Replica API 6 martie 2012 | 00:00 382

Cum a ajuns un golan să facă pe victima în instanţă

Cum a ajuns un golan să facă pe victima în instanţă

Tribunalul Constanţa a audiat, ieri, pe aşa-zisa parte vătămată din dosarul în care este cercetat fostul adjunct al Politiei Crucea, Boris Lintarov, trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, cel care a avut curajul să înfrunte mai mulţi indivizi certaţi cu legea. Nicolae Alexandru Ouatu a fost audiat ca parte vătămată, împreună cu un martor, despre care se ştie că nici nu se afla la faţa locului în momentul incidentului. Lintarov a fost trimis în judecată, fiind acuzat că i-a tras mai multe bile de cauciuc în spate lui Ouatu, cu arma personală deţinută legal, asta după ce individul s-a legat de el şi de prietena lui, l-a jignit făcându-l "gabor împuţit" şi ameninţându-l.

Nenorocul fostului poliţist a fost acela că era singur, în timp ce Ouatu era cu încă 30 de prieteni care au dat declaraţii în defavoarea poliţistului. Mai mult, Lintarov s-a refugiat în sediul Poliţiei Hârşova, în timp ce Ouatu şi gaşca sa devastau clădirea. În lipsa unor martori care să-l susţină, Boris Lintarov a fost anchetat, după care a fost nevoit să-şi părăsească locul de muncă, insigna şi uniforma. În faţa instanţei de fond, partea vătămată, Nicolae Alexandru Ouatu, nu a pomenit nimic din insultele adresate lui Boris Lintarov. "A fost primul incident dintre mine şi inculpat. La momentul respectiv, el a trecut pe lângă mine cu prietena lui, eu i-am salutat, apoi ei au mai mers circa 50 de metri, după care el s-a întors la mine şi m-a întrebat dacă am ceva cu el. Eu i-am spus că nu, să-şi vadă de treabă. Apoi el s-a dus acasă şi a revenit după 2-3 ore. A venit din spate cu o eşarfă pe faţă, după care a început să tragă în mine. Nu am auzit să-mi fi spus ceva, dar martorii susţin că ar fi auzit ceva de genul acum mai eşti şmecher?. În acel moment, în zonă se mai aflau 60 - 70 sau chiar mai multe persoane", a declarat "partea vătămată", fără să amintească ceva despre dezastrul făcut la sediul Poliţiei Hârşova, sau despre jignirile aduse poliţistului, ori de câte ori se întâlneau. Se pare că degeaba încearcă judecătorii să-i aducă de faţă pe mai mulţi dintre martorii oculari, motivul fiind acela că sunt plecaţi din ţară. De departe se poate remarca faptul că Nicolae Alexandru Ouatu este genul de om pus în permanenţă pe harţă, el ieşind în evidenţă şi prin aspectul fizic, iar în acest context amintim doar două elemente: tatuaje pe corp şi cercei în sprâncene.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108