REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Boroianu, atac la Făgădău: Nu poate veni să vorbească, după opt ani în care a stat zi de zi alături de echipa Mazăre, despre cele mai grave probleme ale Constanței!

Boroianu, atac la Făgădău: Nu poate veni să vorbească, după opt ani în care a stat zi de zi alături de echipa Mazăre, despre cele mai grave probleme ale Constanței!

Replica API 10 august 2015 | 21:56 229

Potenţialul candidat al PNL la Primăria Constanţa, Robert Boroianu, sare la gâtul primarului interimar al Constanţei, social-democratul Decebal Făgădău! Într-o postare pe Facebook, Boroianu comentează că: „Nu poți veni astăzi, după opt ani în care ai făcut parte din administrația locală și ai stat zi de zi alături de echipa Mazăre, să ne vorbești cu nonșalanță despre cele mai grave probleme ale Constanței! Paradoxal și ridicol, actualul primar interimar - fost viceprimar al municipiului Constanța - Decebal Făgădău, ne vorbește astăzi despre cele trei mari probleme ale orașului Constanța, de parcă nu ar fi fost una dintre persoanele implicate în actuala administrație locală. Desprins parcă din basme, Decebal Făgădău ne povestește despre faptul că fosta administrație a văzut “propoziția și nu capitolul, întreaga carte sau întregul raft de cărți” și că... aceasta ar fi una din principalele probleme. Dar unde era “eroul nostru” Făgădău la acel moment?! Exact în vârful administrației locale, participând efectiv la fiecare decizie luată, stând de veghe la respectarea agendei personale a lui Radu Mazăre și a grupurilor de interese aservite. Domnule primar interimar Decebal Făgădău, ați uitat de adevăratul scop pentru care vă aflați la primărie, ați ignorat în totalitate agenda cetățeanului! De ce? Simplu! Mai importante au fost, și sunt încă, interesele grupurilor de afaceri de pe lângă actuala administrației locală”, transmite liberalul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102