REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Boroianu: Cerem demiterea de urgență a lui Dănuţ Căpăţână și demisia președintelui interimar al CJC

Boroianu: Cerem demiterea de urgență a lui Dănuţ Căpăţână și demisia președintelui interimar al CJC

Replica API 20 mai 2016 | 23:45 326

Managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţână, a fost reținut de procurorii DNA după un flagrant. Anchetatorii confirmă cazul de corupţie!

Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL Constanța, cere demiterea lui Dănuţ Căpăţână de la conducerea Spitalului Județean Constanța și totodată retragerea lui Cristinel Dragomir din funcția de președinte interimar al CJC.

„Domnilor din fruntea CJC, Dănuţ Căpăţână este produsul vostru! Domnule Cristinel Dragomir, dvs. îl menţineţi în funcţie, protejându-l ca pe propriul copil! Ce faceţi acum? De ce nu vă dați demisia? Ați rămas insensibili la protestele a mii de constănţeni sătui să-şi interneze copiii în pat cu carcalacii, să-şi ducă rudele şi prietenii la moarte sigură într-un sistem sanitar deficitar, chiar rudimentar. Acum chiar nu mai este cale de întoarcere! Cerem demiterea de urgență a lui Dănuţ Căpăţână și demisia președintelui interimar al CJC Cristinel Dragomir”, a declarat Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL Constanța.

„Dănuţ Căpăţână este unul dintre produsele pure ale laboratoarelor pesediste. Om fidel, de casă, controlabil, prin care interesele economice ale grupării sunt satisfăcute din plin. Clinici, laboratoare şi secţii externalizate, pacienţi muribunzi izgoniţi din spital pentru a-şi isprăvi şi ultimii cenţi în buzunarele privaţilor agreaţi de Căpăţână&Co. Oare câte milioane de euro au fost sifonate din conturile CJC, via Spitalul Judeţean, direct în afacerile de casă ale băieţilor deştepţi din fruntea judeţului?”, a continuat liderul PNL Constanța, care a subliniat că așteaptă cu interes rechizitoriul procurorilor DNA, care va confirma tot ce se știe deja.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218