REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Boroianu: Palaz mai bine ar iniția un proiect de CJ care să interzică PSD-ului să se mai apropie de monumentele istorice

Boroianu: Palaz mai bine ar iniția un proiect de CJ care să interzică PSD-ului să se mai apropie de monumentele istorice

Replica API 2 noiembrie 2016 | 00:34 266

Consilierul județean Robert Boroianu, candidat PNL pentru Camera Deputaților, lovește cu mantă în PSD. Acesta îi propune lui Claudiu Palaz să inițieze un proiect de CJ prin care să protejeze monumentele județului Constanța de clientela PSD, făcând trimitere la cazul Cetății Capidava.

Replica lui Boroianu a venit în contextul în care Claudiu Palaz a declarat că va propune o hotărâre prin care să „protejeze” monumentele constănțene de președintele Iohannis, care s-a pozat de curând stând la „Masa Tăcerii”.

„Mai bine Claudiu Palaz ar iniția un proiect de hotărâre de CJ care să interzică PSD-ului să se mai apropie de monumentele istorice prin intermediul firmelor de casă. Pe viitor poate vom evita cazuri precum Capidava, cetate cu prestigiul dărâmat de incompetența clientelei de partid”, a scris Boroianu pe Facebook.

Liberalii constănțeni au taxat PSD și cu ocazia lansării unui apel către Ministerul Culturii pentru salvarea unor obiective istorice.

„Consilierii municipali şi judeţeni PNLConstanța au transmis o adresă către Ministerul Culturii pentru salvarea unor obiective istorice, de care administrația PSD și-a bătut joc prin nepăsare și incompetență. Este important ca Edificiul Român cu Mozaic, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa și Mormântul Pictat Hypogeu să nu aibă soarta Cetății Capidava”, anunță liberalii printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218