REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Boroianu: PNL vine cu proiectele şi soluţiile necesare pentru ca acest oraş şi judeţ să iasă din marasmul corupţiei şi al incompetenţei PSD

Boroianu: PNL vine cu proiectele şi soluţiile necesare pentru ca acest oraş şi judeţ să iasă din marasmul corupţiei şi al incompetenţei PSD

Replica API 23 mai 2016 | 00:06 275

PNL Constanţa a demonstrat, încă o dată, că este un partid unit care va câştiga alegerile locale din 5 iunie. Cu o echipă bine închegată, cu oameni de succes, integri, profesionişti, PNL vine cu proiectele şi soluţiile necesare pentru Constanţa, pentru ca acest oraş şi judeţ să iasă, după 15 ani, din marasmul corupţiei şi al incompetenţei PSD - transmite liberalul Robert Boroianu.

Evenimentul de duminică privind lansarea candidaţilor liberali la Primăriași consiliul local Constanţa, primăriile din judeţși consiliile locale şi Consiliul Judeţean a venit doar să confirme forţa şi încrederea cu care PNL vrea să redea judeţului Constanţa demnitatea şi puterea. Cu un candidat precum Vergil Chiţac, cu o echipă liberală condusă de Gheorghe Dragomir, Constanţa este pregătită să pună punct jafului şi minciunii PSD-iste, mai susţine Boroianu.

"Sub spoiala pesedistă, oraşul şi judeţul nostru suferă la capitole esenţiale pentru o societate civilizată, precum sănătate, educaţie, siguranţa cetăţeanului, infrastructură şi multe altele. Pentru toate astea, noi avem soluţii. Sunt lucruri simple, dar care pleacă de la nevoile şi posibilităţile cetăţenilor şi nu de la dorinţa de căpătuială a baronilor PSD şi a acoliţilor acestora. Administraţie făcută în interesul oamenilor şi nu al grupurilor de interese, spitale modernizate pentru bolnavi şi nu pentru afaceriştii lui Căpăţână, Nicuşor Constantinescu sau Cristinel Dragomir, şcoli frumoase pentru copii şi dascăli şi nu pentru firmele de casă ale PSD, care au decontat lucrări de zeci de ore mai scumpe şi executate de mii de ori mai prost.

Oameni buni, în faţa dumneavoastră, am venit şi vom veni tot timpul cu fruntea sus pentru că nu ne este ruşine de noi, de viaţa noastră, de trecutul nostru. Suntem tineri şi curaţi, capabili şi bine intenţionaţi. Suntem o echipă ce poate conduce judeţul şi oraşul Constanţa spre dezvoltare şi civilizaţie, iar pe 5 iunie, votând PNL, vom putea duce angajamentul nostru la îndeplinire.

După 5 iunie vom întoarce foaia dezvoltării şi modernizării Constanţei, avându-vă pe voi, constănţenii, alături de noi, cei care ne veţi fi parteneri pentru a clădi Constanţa Puternică!", afirmă liberalul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614