REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bosânceanu, căutat de executorul judecătoresc să-i pună sechestru pe hotelul din Mamaia

Bosânceanu, căutat de executorul judecătoresc să-i pună sechestru pe hotelul din Mamaia

Replica API 15 februarie 2014 | 00:00 269

Reacţia afaceristului: "E o şmecherie. Un avocat proxenet a profitat când eram arestat. Acum sunt în Grecia"

Reacţia afaceristului: "E o şmecherie. Un avocat proxenet a profitat când eram arestat. Acum sunt în Grecia"

Jandarmii constănţeni au descins, în dimineaţa de vineri, 14 februarie, la hotelul Histria din staţiunea Mamaia, care aparţine afaceristului George Bosânceanu. La mijloc ar fi vorba despre un dosar în care este cercetat controversatul personaj, jandarmii însoţind un executor judecătoresc, pentru a pune sechestru pe hotel, dar şi pe alte bunuri ale lui Bosânceanu. "Noi doar am venit în sprijinul executorului judecătoresc, am asigurat protecţia. Ceea ce putem spune este că a fost linişte, nu s-au înregistrat evenimente neplăcute", au declarat, pentru "Replica", reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Însă, Bosânceanu nu a fost găsit la locul cu pricina, acţiunea urmând a fi reluată în momentul în care acesta îşi va face apariţia. De cealaltă parte, el susţine că nu este nimic adevărat şi că ar fi vorba despre o firmă de-a lui, cu sediul în incinta hotelului. "Nu este nimic real. Ei ştiu foarte bine că eu stau în Constanţa şi cum află că plec, vin şi fac circ. Acum sunt plecat în Grecia, din cauza asta nu m-au găsit. Vă spun: nu am nici o datorie, nu au de ce să pună sechestru pe hotel. Este vorba de o firmă de-a mea, dar care nu are activitate, şi are sediul în una din camerele hotelului. Însă, o datorie este, dar de acum doi ani, de când tot mă arestau, îmi dădeau drumul. Dar e o şmecherie la mijloc. Este vorba de un avocat proxenet, anchetat pentru proxenetism, care a profitat că-s arestat şi m-am trezit cu o hotărâre. Ar fi vorba de vreo 2.000 de euro, dar efectiv nu are ce să ia", a declarat George Bosânceanu. Menţionăm că afaceristul are o imagine "pestriţă" în urbea de la malul mării. Jumătate din hotelul Histria a fost demolat în iarna lui 2011, întrucât era construit fără autorizaţie, după care i-a venit rândul hotelului G.E.C. De asemenea, el mai este judecat şi în alte dosare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614