REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bosânceanu rămâne în arest pentru trafic de minori şi proxenetism

Bosânceanu rămâne în arest pentru trafic de minori şi proxenetism

Replica API 10 aprilie 2012 | 00:00 277

Afaceristul susţine că asociatul vrea să-i fure afacerea!

Afaceristul susţine că asociatul vrea să-i fure afacerea!

Afaceristul George Bosânceanu rămâne în arest. Decizia aparţine judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, care au judecat recursurile formulate de Bosânceanu şi de ceilalţi coinculpaţi, împotriva hotărârii Tribunalului care a emis mandate de arestare pe numele lor, în dosarul instrumentat de DIICOT, pentru proxenetism. În urma judecării recursurilor, instanţa le-a respins ca nefondate. Înainte de pronunţare, judecătorii i-au audiat pe inculpaţii arestaţi, începând cu George Bosânceanu.

"În primul rând vreau să spun că sunt nevinovat faţă de acuzaţiile care mi se aduc. Pe inculpaţii împreună cu care am fost arestat nici nu-i cunosc, cu excepţia lui Gheorghe Peneoaşu, care a fost angajatul meu, la hotelul Histria, unde era paznic, iar doi dintre ceilalţi, respectiv Marian Roşu şi Alexandru Barbu, îi ştiu numai din vedere, întrucât sunt prieteni cu Peneoaşu şi veneau pe terasă. Consider că acest dosar a fost fabricat, cu implicarea asociatului meu care este şi administrator, Florin Moţoi. Acesta vrea să rămân arestat ca să mă poată fura în continuare. Când am fost arestat în luna ianuarie, mi-a furat mai multe bunuri electronice dintr-un alt imobil de-al meu, în acest sens, a şi formulat o plângere penală la secţia 3 Poliţie. Eu îi înţeleg gestul, pentru că el are numai 5 procente din afacere şi vrea să pună mâna pe mai mult. Eu nu am făcut niciodată proxenetism. Am aflat că în vara trecută, de mai multe ori s-a întâmplat ca angajaţii mei să închirieze camere la jumătate de preţ, noaptea, când eu dormeam. Când am aflat, i-am şi dat afară. Există o conversaţie telefonică cu Peneoaşu în care i-am spus să îmi aducă o prostituată, pentru că de ale mele m-am săturat. Dar a fost o glumă, pe care o regret acum. La sfârşitul conversaţiei i-am şi precizat că, dacă tot îmi sunt ascultate telefoanele şi erau monitorizat tot timpul, am dat posibilitatea anchetatorilor să mă poată acuza de ceva. dar repet, a fost doar o glumă pentru care îmi pare rău", a declarat George Bosânceanu. Şi ceilalţi 6 inculpaţi, Gheorghe Peneoasu, Marian Roşu, Bogdan Barbu, Georgică Chiciorea, Virgil Helera şi Sevghilim Şaban, au dat declaraţii în faţa instanţei de recurs, prin care au susţinut poziţia lui Bosânceanu. Numai că instanţa le-a respins recursurile, menţinând starea de arest. Menţionăm că, marţi, mascaţii au dat buzna din nou în locuinţa afaceristului, de unde au ridicat telefoane mobile, aparate de fotografiat şi carduri de memorie. DIICOT a anunţat că s-a procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, constituit în scopul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614