REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bosânceanu sfidează legea din puşcărie. Hotelul Histria încă funcţionează

Bosânceanu sfidează legea din puşcărie. Hotelul Histria încă funcţionează

Replica API 7 septembrie 2016 | 00:27 288

„Vom sesiza ANAF şi instanţa de judecată”

„Vom sesiza ANAF şi instanţa de judecată”

George Bosânceanu

Chiar dacă există o dispoziţie de suspendare a activităţii comeciale aferente structurii de vânzare în ceea ce priveşte hotelul Histria din Mamaia, iată că acesta funcţionează în continuare. Poliţiştii locali au efectuat un control şi au constatat că administratorii nu vor să se supună legii şi pace. În plus, afaceristul George Bosânceanu trimite mesaje din penitenciar, prin care le râde în nas autorităţilor! Dar, Primăria Constanţa a precizat că va lua şi alte măsuri.

Persoane din cadrul Primăriei Constanţa au efectuat un control la hotelul Histria din staţiunea Mamaia, luni, 5 septembrie, dată la care au descoperit că unitatea îşi desfăşoară activitatea în continuare. „Operatorul economic a fost notificat cu privire la suspendarea activităţii comerciale aferente structurii de vânzare din data de 30 august anul curent. Acum, în urma controlului făcut de colegii mei, în cursul zilei de luni, 5 septembrie, s-a constatat că administratorul nu doreşte să respecte prevederile actului administrativ, dispoziţia de suspendare a activităţii comerciale şi desfăşoară activitate în continuare.

Noi vom lua toate măsurile necesare astfel încât să determinăm operatorul economic să se conformeze legii şi dispoziţiilor actului administrativ. Aceste măsuri constau în informarea celor de la ANAF cu privire acest act administrativ, ca dumnealor să-şi exercite atribuţiile conform competenţelor pe care le au şi, de asemenea, vom înştiinţa instanţa de judecată competentă”, a declarat, pentru „Replica”, Drăguţ Encică, din cadrul Poliţiei Locale Constanţa.

De cealaltă parte, afaceristul George Bosângeanu, aflat în penitenciar, trimite emailuri prin care le râde în nas autorităţilor. „Complexul Mamaia Histria a funcţionat întotdeauna de câte ori am vrut eu, funcţionează şi în prezent şi va funcţiona pe viitor de câte ori vreau eu. Vă solicit să informaţi corect opinia publică. Cu deosebită stimă şi respect, tot din Penitenciarul Poartă Albă, George Bosânceanu”, este o parte din mesajul ce a ajuns pe adresa de email a cotidianului „Replica” de Constanţa.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/exclusiv-hotelul-histria-si-clubul-princess-au-fost-inchise-289077/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367