REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Boschetarii, STRÂNȘI de pe străzi! Își fac veacul și prin mașini părăsite

Boschetarii, STRÂNȘI de pe străzi! Își fac veacul și prin mașini părăsite

Replica API 28 februarie 2018 | 00:00 701

Gerul năpraznic poate face victime ușor în rândul celor care își duc zilele pe stradă. Vorbim aici de oamenii fără adăpost care caută soluții cât mai viabile pentru ei pentru a găsi un refugiu pe timp de temperaturi foarte scăzute. Unii găsesc adăpost prin clădiri părăsite, scări, canalizări, iar alții... prin mașini părăsite. Un exemplu este un autoturism avariat din zona Far, unde pe timp de noapte oamenii străzii dorm.

Polițiștii locali constănțeni, dar și alte autorități, îi caută pe aceștia să îi ducă la un adăpost cu încălzire, unde au posibilitatea să se spele, să fie hrăniți, asta după ce sunt deparazitați. În perioada 25.02.2018-26.02.2018, cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Constanța, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au identificat 25 de persoane fără adăpost. În scopul rezolvării problemelor acestora a fost solicitat sprijinul DGASPC, SPAS și UPU, persoanele fiind preluate, deparazitate și introduse într-un adapost special amenajat pentru astfel de cazuri. Ținând cont de condițiile meteo nefavorabile, polițiștii locali vor avea în vedere situațiile de acest gen și vor dispune măsuri similare.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca societatea a regresat de la empatie la individualism ,xenofobie si lipsa totala de spirit civic...hai ca intelegem. Dar asazis jurnalismul vostru lasa un gust infect! Tineti neaparat sa divizati si mai mult comunitatea in care ar trebui sa fiti formatori de opinii informate, daca nu sanatoase? De cand bolnavii psihic, oamenii fara adapost ce si-au pierdut casele, de multe ori victime ale multor abuzuri au devenit "boschetari"? Vai de societatea noastra bolnava si vai de voi!!
0
0
intrebare...de ce sunt amarati,dnii.boschetari???ca n-au vrut sa munceasca in viata lor niciodata???ca n-au vrut sa mearga vreodata la vreo scoala??ca nu s-au omorat nici cu munca nici ca sa-si faca familie,sa-si construiasca vreun adapost???toataviat au frecat motanul,pe la colturile strazii..nu i-a interesat nimic...de ce??deoarece asistenta sociala este obligata sa nu-i lase la greu...iar ei au speculat acest moment,si o duc mai bine ca noi toti...daca toti am fi procedat ca acesti domni boschetari,unde ajungea acesta tara???nu-i mai compatimiti...acestia sunt gunoaiele societatii ..rusine
3
4
Dezvoltat romania
2
0
toate ciorile nenorocite au ajutor social si acesti amariti nu pot avea. nu au acte valabile sau domiciliu stabil. o tara de kkkkt
1
0
Asta e o golaneala.Sunt niste amariti,nefericiti carora societatea nu le mai ofera nici o sansa. Multi ar vrea si putea sa munceasca pentru un adapost si un un castron de mancare. Ar trebui ajutati.
5
3
Pentru batranii care au muncit o viata iar acum ingheata in case nu mai intervine nicio institutie dar, pentru putorile si infractorii Constantei se acorda tot sprijinul. Normal, pe bani contribuabililor, categorie din care fac parte si batranii mentionati mai sus! Suntem o societate bolnava si, daca nu ne tratam singuri, probabil vor veni altii sa ne trateze - ca pe niste sclavi, bineinteles. NEPASAREA, ca si coruptia, UCIDE!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218