REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Botezatu, la masă cu lumea bună, la Balul Prinților și Prințeselor! Ela Novak și Alin Stoica, printre invitați

Botezatu, la masă cu lumea bună, la Balul Prinților și Prințeselor! Ela Novak și Alin Stoica, printre invitați

Replica API 1 iulie 2022 | 00:00 1125

De la petreceri mondene autohtone, la balul regal patronat de Prințul Albert! Așa a arătat seara designerilor Cătălin Botezatu și Ela Novak, care au fost invitați la marele eveniment, în timp ce tenorul Alin Stoica a fost din nou favorit pentru întreținerea atmosferei serii de gală!

Cătălin Botezatu și Ela Novak, la balul Prințului Albert Foto: instagram

Nu putem spune despre cei doi creatori de modă că nu sunt obișnuiți cu evenimentele de lux, însă de data aceasta au stat la masă cu toată „lumea bună” din cercul regalității!

La masă cu fețele regale! Cum a arătat seara de gală

În timp ce Cătălin Botezatu și Ela Novak au participat în cadrul celebrului Bal patronat de Prințul Albert de Monaco în calitate de invitați, tenorul român Alin Stoica a fost din nou solicitat pentru cânta și încânta, astfel, oaspeții.

Artistul, supranumit Pavarotti de România, a fost invitat pentru a treia oară de către Casa Regală, având în vedere că programul său artistic se bucură de multă apreciere. Acesta a venit însoțit de partenera lui, Mădălina Stephanie Radu Stoica, și fiul lor.

Evenimentul, denumit Balul Prinților și Prințeselor și organizat la Hotelul Hermitage din Monaco a strâns, și în acest an, toată lumea bună laolaltă. Pe covorul roșu s-au întâlnit în acest an Cătălin Botezatu și Mirela (Ela) Novak, în ținute spectaculoase, pentru a respecta codul vestimentar impus.

Cum s-au prezentat Cătălin Botezatu și Ela Novak pe covorul roșu

Botezatu s-a adaptat cerințelor Casei Regale din principat și a purtat un costum de culoare închisă, cu încrustații aurii. La rândul ei, designerul Ela Novak s-a prezentat într-o creație proprie, o rochie elegantă de bal, lungă până în pământ și cu o crăpătură generoasă pe picior, într-o nuanță deschisă de roz.

Culoarea rochiei nu a fost aleasă la întâmplare, aceasta fiind regăsită și în decorurile sălii de bal, împodobită cu o mulțime de trandafiri. Așa cum era de așteptat, invitații au avut la dispoziție un meniu culinar sofisticat, al cărui preț a fost pe măsură, scrie click.ro.

Cum a arătat meniul de lux

Așa cum era de așteptat, meniul a fost compus preparate sofisticate, printre care și homar albastru, al cărui preț începe de la 500 de dolari bucata, iar la restaurante poate ajunge și la o avere! Acesta a fost gătit de către celebrul chef Philippe Joannes, în tarhon, cu sos de lămâie și ierburi proaspete.

Invitații s-au putut delecta și cu file de vită cu umplutură de dovlecei și ciuperci. Specialitatea mille feuille Prince Albert, cu frunze caramelizate și fructe roșii, a fost și ea nelipsită din meniu, și la mare căutare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a dus sa se futa in cur si cu lumea buna .
0
0
Botezatu este fanfaronul Romaniei, sau mai repede bufonul Romaniei ...
0
0
Asts e MATE FINE ce vrei MANANCA K BOSII !! Noi rupem paryzeru
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614