REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Boureanu: "Vara asta se poartă alb!" - sloganul PDL în campania pentru referendum

Boureanu: "Vara asta se poartă alb!" - sloganul PDL în campania pentru referendum

Replica API 9 iulie 2012 | 00:00 233

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că sloganul democrat-liberalilor în campania pentru referendumul din 29 iulie va fi "Vara asta se poartă alb!", el făcând un apel ca toţi românii care sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie să poarte alb în semn de protest.

"Oamenii sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie. Am primit foarte multe întrebări, ce putem face pentru a putea împiedica aceste abuzuri. Şi din partea noastră, avem o rugăminte şi poate o soluţie. Avem şi un slogan pentru asta. Se cheamă Vara asta se poartă alb! Astăzi sunt în cămaşă albă, colegii mei vor apărea începând de mâine în toate activităţile publice, în toate emisiunile purtând alb şi îi rugăm pe toţi aceia care sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă în România, care cred că democraţia românească este în pericol, care cred că dincolo de opţiunile politice, de bătăliile politice, avem nevoie de un echilibru în statul democratic din România, îi rugăm să poate alb", a spus Boureanu, într-o conferinţă de presă la sediul PDL.

Această culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze şi este potrivită cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a evidenţiat Boureanu, îmbrăcat într-o cămaşă albă.

Inclusiv la şedinţa Colegiului Director al PDL, anunţată pentru luni dimineaţă, toţi membrii din conducerea partidului vor veni purtând alb, a precizat el.

Întrebat dacă şi Traian Băsescu va adopta această culoare, Boureanu a spus că acesta va avea propria strategie de campanie, că liderii PDL nu au avut o discuţie pe tema culorii şi sloganului de campanie.

"Această campanie este o bătălie între alb şi negru, între dreptate şi nedreptate, între libertate şi nerespectarea statului democratic, între abuz şi Constituţie", a mai afirmat Boureanu.

Sursa: realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369