REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Brad Pitt, aclamat de public la premiera filmului 'Once upon a time... in Hollywood'

Brad Pitt, aclamat de public la premiera filmului 'Once upon a time... in Hollywood'

Replica API 14 august 2019 | 00:00 422

Brad Pitt

Actorul american Brad Pitt a fost primit cu strigăte de bucurie de fanii săi mexicani, la prezentarea noului film al lui Quentin Tarantino 'Once upon a time... in Hollywood' în Ciudad de Mexico, relatează marţi EFE.

După ce a vizitat alte ţări precum Rusia sau Italia pentru a promova filmul în care joacă alături de Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie, îndrăgitul actor a ajuns luni în capitala mexicană fiind întâmpinat cu mare căldură de public.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, care a venit îmbrăcat într-un costum bej la care a asortat o pălărie în acelaşi ton, a dat numeroase autografe şi s-a fotografiat cu cei veniţi să-l întâmpine pe covorul roşu.

El nu a ezitat să probeze şi "un sombrero" mexican la rugămintea unui fan. În timpul evenimentului, actorul a mărturisit mass-media locale că se bucură de zilele pe care le petrece în Mexic, unde are pare de "multă animaţie".

Deşi zilele trecute fusese anunţată şi prezenţa lui Tarantino pe covorul roşu, Sony Pictures a comunicat până la urmă pe Twitter că reputatul regizorul nu va putea asista la eveniment, nici la disertaţia 'master class' pe care urma să o susţină la complexul din Naucalpan şi nici la premiera filmului său.

Acţiunea filmului 'Once upon a time... in Hollywood' se desfăşoară în Los Angeles la sfârşitul anilor 1970 şi îi are ca protagonişti pe Rick Dalton (DiCaprio), o vedetă de televiziune, şi dublura sa la scenele de acţiune (Pitt), care încearcă să-şi găsească un loc într-o industrie care îşi trăia ultimele momente de glorie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367