REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Brad Pitt, dat în judecată de o femeie care pretinde că a cerut-o de nevastă dar, în schimb, i-a luat banii!

Brad Pitt, dat în judecată de o femeie care pretinde că a cerut-o de nevastă dar, în schimb, i-a luat banii!

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:00 1307

O femeie din Texas este pe cale să devină o importantă sursă de umor cu procesul pe care l-a intentat starului.

Despre ce este vorba, mai exact? Americanca pretinde daune de 100.000 de dolari, după ce Brad Pitt i-a promis că se însoară cu ea, apoi a dispărut cu banii ei. Sună ca şi cum ar fi vorba despre un alt bărbat cu numele celebrului actor? Nu, e vorba chiar despre Brad Pitt pe care-l ştim cu toţii, dar avocaţii lui explică faptul că femeia a fost păcălită de o farsă online în care starul nu a fost în niciun fel implicat, scrie okmagazine.ro.

Astfel, numita Kelli Christina, care conduce o firmă de healthcare din Texas (foto sus, potrivit New York Post), susţine că a plătit online 40.000 de dolari pentru ca Brad Pitt să aibă 5 apariţii la evenimente organizate de ea - atenţie! - chiar pentru fundaţia de caritate a actorului, Make It Right. Ceva nu e clar? Kelli l-a plătit o grămadă de bani pe Brad pentru propria lui fundaţie caritabilă - bani despre care ea a înţeles că vor pleca spre victimele uraganului Katrina. Kelli a dat astfel de înţeles că aşa ar strânge Brad banii: cerând să fie plătit pentru apariţii la evenimentele propriei lui fundaţii. Depăşind acest moment al procedurii financiare, abia acum lucrurile devin penibile. Kelli spune că în timpul colaborării lor online pentru respectivele evenimente, ea şi actorul s-au apropiat foarte mult - da, online! - discuţiile lor ajungând şi la căsătorie. Astfel, deşi nu s-au întâlnit niciodată faţă în faţă, femeia susţine că Brad i-a promis că o ia de nevastă. Dar totul a rămas promisiune. Nici vorbă despre concretizarea ei, iar starul a dispărut cu tot cu banii încasaţi, spre disperarea lui Kelli...

Avocaţii actorului, cărora probabil că le vine greu să alcătuiască strategia de apărare a clientului lor printre hohote de râs cu lacrimi, spun că femeia a fost cel mai probabil păcălită de o farsă cibernetică, prin care cineva s-a dat drept Brad Pitt. "Nici clientul nostru, nici Fundaţia Make It Right nu are vreo înţelegere sau un contract cu firma reclamantei. Doamna în cauză a tratat cu o persoană sau mai multe care s-au prezentat online drept Brad Pitt, dar care nu au nicio legătură cu el", declară avocaţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614