REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Brad Pitt se retrage din actorie?: „Sunt pe ultima sută de metri!“

Brad Pitt se retrage din actorie?: „Sunt pe ultima sută de metri!“

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 1104

Brad Pitt, 58 de ani, a vorbit recent în cadrul unui interviu despre faptul că se gândește să se retragă din activitate, după o carieră de succes de peste 30 de ani, ca actor, în cetatea filmului de la Hollywood.

Brad Pitt

Pitt a trecut printr-o perioadă tumultoasă în ultimii șase ani, după ce a divorțat de Angelina Jolie, după o relație de 12 ani, dintre care doi au fost căsătoriți. Cu toate că păreau a fi un cuplu perfect, actrița a decis să intenteze divorț și l-a acuzat pe Pitt de comportament violent, dar și de abuz de substanțe.

Într-un interviu recent pentru GQ Magazine, Brad Pitt a mărturisit că se gândește serios să se retragă din actorie, după o carieră fulminată ce a cuprins producții prestigioase și nominalizări la cele mai importante premii din industrie.

Publicul a observat că actorul alege să apară din ce în mai puțin pe marile ecrane, iar Pitt a recunoscut că a luat-o mai ușor deoarece consideră că este momentul să se orienteze și către alte proiecte și are de gând să-și facă ieșirea din scenă.

Decizia actorului nu înseamnă neapărat că va părăsi complet industria cinematografiei, ci că își va suma rolul de producător, ceea ce înseamnă că va lucra în spatele camerelor de filmat și nu se va mai afla sub presiune constantă.

,,Consider că sunt pe ultima sută de metri. Este ultima etapă și mă gândesc ce anume aș vrea să implice și cum s-o construiesc", a mărturisit Pitt, pentru sursa menționată.

Brad Pitt are în plan promovarea unor scenariști și regizori talentați pe care să-i ajute să-și ducă proiectele creative la bun-sfârșit, scrie click.ro.

Brad Pitt: „M-am simțit singur, încă din copilărie“

Brad Pitt a vorbit și despre dependența de substanțe care i-a afectat relația cu prietenii și familia. Actorul a mărturisit că vreme de 18 luni a făcut terapie de grup pentru a renunța la alcool și tutun.

Actorul a mai dezvăluit că s-a concentrat pe conștientizarea și vindecarea traumelor și susține că acest proces a contribuit la evoluția sa.

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat", a declarat Brad.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920