REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au acaparat atenţia la gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au acaparat atenţia la gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 384

Brad Pitt şi Jennifer Aniston

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost doi dintre câştigătorii premiilor Sindicatului Actorilor Americani şi totodată vedetele reţelelor de socializare în înregistrările care îi arată bucurându-se împreună şi rememorând vremurile când formau unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood, relatează EFE, citată de Agerpres.

Brad Pitt a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar cu pelicula ''Once Upon a Time... in Hollywood'', în timp ce Jennifer Aniston a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic pentru ''The Morning Show''.

Numeroase imagini de la ce-a de-a 26-a ediţie a premiilor SAG, care s-a desfăşurat duminică seară la Shrine Auditorium din Los Angeles, au generat senzaţie pe Twitter înfăţişându-i pe cei doi actori în culise, bucurându-se împreună de aceste premii.

De asemenea, a devenit viral un video pe reţelele de socializare care îl arată pe Brad Pitt urmărind cu mare atenţie pe un ecran discursul de mulţumire pe care Aniston l-a pronunţat după primirea trofeului.

Brad Pitt şi Aniston s-au căsătorit în 2000 şi au fost împreună până în 2005, când actorul a început o relaţie cu Angelina Jolie. Ruptura dintre Jen şi Brad a produs un adevărat cutremur la Hollywood, la fel de mare ca şi cel provocat de destrămarea cuplului ''Brangelina''.

Pitt, care este unul dintre marii favoriţi la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar cu interpretarea sa din ''Once Upon a Time... in Hollywood'', s-a dovedit plin de umor în timpul galei. "Trebuie să adaug asta pe profilul meu de Tinder", a spus el la primirea premiului.

În râsetele generale, el a ţinut totodată să mulţumească "picioarelor" colegelor sale din ''Once Upon a Time... in Hollywood'' precum Margot Robbie sau Margaret Qualley, referindu-se la predilecţia pe care Quentin Tarantino o are pentru această parte a corpului feminin.

La rândul ei, Jennifer Aniston le-a mulţumit creatorilor serialului ''The Morning Show'' pentru a fi dat formă unor personaje "complicate, complexe, urâte pe dinafară, dar frumoase în interior".

Ea a ţinut totodată să-l elogieze pe Adam Sandler, cu care a jucat în ''Just Go With It'' (2011) şi ''Murder Mystery'' (2019), pentru interpretarea lui magistrală în filmul ''Uncut Gems'' (2019), dar care a fost trecută cu vederea în actualul sezon al premiilor de la Hollywood.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367