REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bradley Cooper iubeşte din nou după despărţirea de Irina Shayk? O actriţă cu 14 ani mai mică i-a furat inima

Bradley Cooper iubeşte din nou după despărţirea de Irina Shayk? O actriţă cu 14 ani mai mică i-a furat inima

Replica API 23 ianuarie 2020 | 20:25 397

Bradley Cooper

Foto: GettyImages

Bradley Cooper (45 de ani) şi Irina Shayk şi-au spus adio anul trecut, după o relaţie de patru ani şi mai multe lungi de negocieri. Relaţia lor se afla într-o zonă dificilă de mai multă vreme, iar cei doi au decis, de comun acord, să pornească pe drumuri diferite. Actorul din pelicula „A star is born“ nu a pierdut prea mult timpul şi şi-a găsit consolarea în braţele unei frumoase colege de breaslă. Cine este actriţa, cu 14 ani mai tânără, care i-a furat inima lui Bradley?

Bradley Cooper şi Irina Shayk au trăit o poveste de dragoste relativ scurtă, dar intensă. După patru ani în care au trăit şi bune şi rele, Bradley şi Irina au pornit pe căi diferite şi se întâlnesc doar atunci când petrec timp împreună de dragul fiicei lor, în vârstă de doi ani. Se pare că Bradley nu a suferit prea mult în urma despărţirii, căci recent a fost surprins de fotoreporteri în compania unei frumoase colege de breaslă, iar atitudinea pe care a avut-o şi zâmbetele pe care le-au schimbat trădează mai mult decât o simplă prietenie.

Ana De Armas

Foto: GettyImages

Bradley Cooper şi viitoarea "fată Bond", interpretată de actriţa Ana de Armas au oferit un motiv de discuţie atunci când au schimbat priviri languroase în timpul unei petreceri organizate la hotelul Four Seasons luna aceasta. Invitaţii au remarcat chimia dintre cei doi, iar potrivit celor prezenţi Ana de Armas a fost cucerită de dezinvoltura şi de glumele actorului. El era foarte glumeţ şi avea un zâmbet imens pe chip, iar ea râdea continuu. Era evident că între ei exista chimie, a declarat o sursă apropiată, potrivit popculture.com, citat de click.ro.

Conform portalului Radio Online, după ce au participat la evenimentul care a avut loc la hotelul Four Seasons, Bradley şi Ana au plecat împreună spre o destinaţie necunoscută. Mai mult decât atât, ei ar fi fost văzuţi părăsind clădirea împreună a doua zi. Nici Ana, nici Bradley nu au infirmat sau confirmat existenţa unei relaţii amoroase, deşi limbajul lor corporal indică acest lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218