REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bradley Cooper, umilit în privința celor 7 nominalizări la Oscar

Bradley Cooper, umilit în privința celor 7 nominalizări la Oscar

Replica API 23 iunie 2022 | 00:00 745

Talentul artistic pare să nu fie principalul ingredient al unei cariere de succes la Hollywood. Stăpânirea de sine și ignoranța pot fi salvatoare, în anumite momente.

Bradley Cooper

A demonstrat-o celebrul actor Bradley Cooper. Invitat în cadrul podcast-ului „Smartless”, artistul a rememorat o scenă necunoscută publicului, petrecută în urmă cu patru ani la o petrecere privată.

Provocări sau umilințe?

Un regizor, al cărui nume nu a dorit să îl dezvăluie, l-ar fi întrebat: „În ce fel de lume am ajuns să trăim? Tu ai strâns șapte nominalizări la Oscar și ea doar trei?”

Bradely Cooper nu a vrut să spună nici numele actriței despre care discutau, însă, întrebarea l-a șocat. „Cum a putut să fie atât de nemernic? E cazul să urăsc breasla aceasta? Mai bine să se ducă naibii el”, a povestit, în cadrul podcastului, Bradley, despre gândurile care i-au trecut în acel moment prin minte, scrie click.ro.

A preferat să rămână calm și să nu aibă o reacție deplasată, care i-ar fi putut afecta faima. Însă, a ținut să specifice că nu uită, chiar dacă iartă derapajele colegilor.

Nu a aflat vreodată dacă mesajul a fost o provocare sau pur și simplu o răutate a regizorului. De altfel, actorul a povestit că aceea nu a fost prima umilință.

În 2013, când era nominalizat pentru prima dată la Oscar, o actriță consacrată pe care nu o mai întâlnise până la acel moment față în față a venit și i-a spus, direct, „Felicitări! Ești demn doar să fii nominalizat”.

Dependent de cocaină, înainte de a deveni celebru

Bradley Cooper a povestit că simțea că plutește de bucurie datorită nominalizării. Mesajul actriței, căreia, de asemenea, nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, l-a lăsat fără replică. „Mă gândeam... Ce mama naibii e în neregulă cu oamenii din orașul acesta?”, a povestit el.

În același podcast, actorul a povestit despre alte greutăți întâmpinate pe parcursul carierei, cum ar fi dependența de narcotice, chiar în perioada de afirmare artistică.

„Eram atât de pierdut și dependent de cocaină. Am suferit și o accidentare gravă, mi-am secționat tendonul lui Ahile. Bine că s-a consumat totul înainte de a cunoaște adevărata faimă”, a rememorat Bradley Cooper, care a devenit cunoscut publicului larg după succesul înregistrat de producția „Hangover”(n.r. Marea Mahmureală).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369