REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bradul de Crăciun din Piața Ovidiu, PUS la PĂMÂNT!

Bradul de Crăciun din Piața Ovidiu, PUS la PĂMÂNT!

Replica API 19 decembrie 2018 | 23:05 545

Se pare că nici bradul de Crăciun din Piața Ovidiu nu mai vrea să stea pe poziții. Cum târgul s-a închis înainte de sărbători, probabil că pomul a decis să-și ia și el tălpășița, dar nu oricum, ci cu puțin ajutor de la mama natură.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 19 decembrie, vântul puternic l-a smuls, efectiv, de la locul său și l-a aruncat cât colo. La fața locului au ajuns mai mulți lucrători care s-au chinuit, cu ajutorul a două macarale să-l repună pe poziții. Aceștia au precizat că-l vor înlocui cu un altul. Din fericire, nici o persoană nu trecea prin zonă la momentul incidentului, astfel că nu au fost înregistrate victime.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CALITATE . asta caracterizeaza treaba mare facuta de promarie
6
0
Pomul de Craciun a cazut pt.ca atit conducerea locala cit si majoritatea populatiei nu au nimic comun cu mentalitatea crestina, sunt si lipsiti de educatie.
9
1
De acord total cu Gigel. Ne am imputit in orasul asta. Noi vom pleca de aici.
7
1
esti de prost gust, esti frustrat si mai mult ca sigur nu te-a iubit maica-ta cand erai mic
10
13
C-ta ,un oras terminat de jegurile de machidoni.
31
8
da,hahalerelor care''conduc''acest''oras''le place traiul si se comporta precum baronii medievali,traiesc in mijlocul prostimii dar viata lor privata e in tari si locuri de lux,ca altfel de ce aduni milioane daca nu te poti rasfata.niste escroci care au vazut ca romanul e las si santajabil,vandabil pe un mic cu mustar.Asa oameni la vot,asa oras,asa viata si dictatura prostilor.
20
0
cred ca suntem blestemati sa fim condusi de hahalerele astea. dar intebarea este ca si ei locuiesc in orasul acesta si .... le place orasul lor ?
18
1
Constanta, cea mai mare rusine si umilinta! De ce nu il intrebati pe Primar de aspectul orasului. Si iluminatul de Craciun este oribil!
30
1
da autorizatie de constructie avea chestia asta ca brad nu prea pare
19
0
stati putin ca urmeaza revelionul, sa vedeti circ acolo!
19
1
Se mananca intre ei hotii care mai de care se santajeaza saboteaza romanii asa sunt!Cand merge ceva nu e bine sau cum sa facem sa nu i mearga ca sa imi fac eu mai mult?Palaz il lucreaza pe Fagabou si invers ne dorim sa i vedem la gradina zoologica pe amandoi la sectiunea "manglitori contemporani" si neconstitutionali secreti sau discreti ca tamponul in pizda!Ne pisam pe voi si pe tot ce insemnati pe tot ce atingeti si pe tot ce bagati in gura!Pe varji ne pisam sa le curatam!
12
1
Te roaga sa iti dai demisia,fagadau! Nu vezi ca nimic nu merge in oras!
24
0
Daca era cineva prin apropier si era accidentat, veneau 10 politisti locali si il amendau pe cel care trecea, ca a stranutat si a darmat pomul , asa au ei dispozitii sa stranga bani la buget.
21
0
daca trecea cineva pe acolo sau vreun copil?cine nu si-a facut treaba din primarie, vreun directoras sau vreun sefulet?ne spune cineva cine raspunde de treaba asta?
22
0
Oras de KKT ! Asa ne trebuie daca votam ca oile !
34
1
Orasel de rahat...c ta
32
1
Care brad,ba? Voi nu vedeti ca e o sonda impodobita cu beculete!
36
1
Asa e cind st5apinul inelelor si sortuletelor din primarie isi baga coada.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367