REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Brăila: Mihai Tudose a fost ales președinte al Organizației județene a PSD

Brăila: Mihai Tudose a fost ales președinte al Organizației județene a PSD

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:00 236

Fostul premier Mihai Tudose a fost ales joi, cu unanimitatea voturilor a 277 de delegaţi prezenţi în sală, preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD Brăila.

"Am fost ales în funcţia de preşedinte cu unanimitate de voturi. Mulţumesc domnului preşedinte Rotaru, fiindcă la Brăila nu facem parte dintre cei care consideră că lumea începe cu ei. Sunt preşedintele unei organizaţii care există, care a avut nişte rezultate extraordinare şi este o mare responsabilitate, fiindcă dacă la alegerile trecute scorul a fost de 60%, trebuie să-l depăşim, ca să demonstrăm că suntem pe trendul cel bun", a declarat Tudose.

Mihai Tudose a mai spus, în conferinţa de presă organizată după Conferinţa Judeţeană, că a primit mandat din partea colegilor pentru a solicita în şedinţa Comitetului Executiv Naţional programată vineri demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

"La sfârşitul conferinţei, am solicitat colegilor un mandat pe baza acelei moţiuni, scrisori cum s-a spus în presă, dar ea, de fapt, este o moţiune. Am solicitat un mandat pentru mâine în CEx şi am primit mandatul ca să susţin în continuare acel demers asumat de domnul senator Rotaru, tot în baza unei consultări cu colegii în Biroul Executiv Judeţean Brăila acum două săptămâni şi consfinţit astăzi, la nivel de conferinţă, adică la nivelul maxim posibil. Ne menţinem punctul de vedere susţinând acest demers, prin care solicităm demisia domnului Dragnea de la conducerea partidului", a afirmat Tudose.

Iniţial, Conferinţa Judeţeană a PSD Brăila era programată vineri după-amiază, dar dată fiind decizia convocării Comitetului Executiv Naţional pentru ziua de vineri, s-a decis schimbarea datei alegerilor pentru joi seară.

Tot joi a a avut loc şi conferinţa municipală, unde a candidat şi a fost ales pentru încă un mandat de preşedinte consilierul municipal Sorin Boşneag.

Sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate il luati si BADESCU LAURENTIU MANEJERUL DE LA AMBULANTA CONSTANTA SIL DUCETI CU TOATA FAMILIA LA PUSCARIE SA NE SCAPATI DE EL. HAI PSD LUATIL SI PE MOGA CARE IL TINE ACOLO. BADESCU LAURENTIU SI CU BORITA AIA DE RELI FURA TOTI BANI DIN CONTRACTE CU PARANDARAT. DNA SE AUDE
0
1
Nenorocitii au ajuns sa o jigneasca pe doamna firea
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920