REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Brăiloiu, despre femeia care spune că i-a făcut un copil: Nu sunt tatăl, e un șantaj! Video

Brăiloiu, despre femeia care spune că i-a făcut un copil: Nu sunt tatăl, e un șantaj! Video

Replica API 25 ianuarie 2022 | 00:22 3292

După ce Cristina Ilie, femeia care susține că este mama copilului lui Liviu Brăiloiu, a vorbit, în exclusivitate, cu reporterul Replica despre refuzul vehement al presupusul tată de a-și exercita drepturile părintești stabilite de judecători, politicianul a făcut lămuriri, în cadrul unui interviu. Acesta ne-a precizat că nu este tatăl copilului și spune că va merge până-n pânzele albe pentru a o pedepsi pentru că l-a denigrat și pentru că l-a implicat în această poveste pentru ”a face rost de bani”.

Liviu Brăiloiu

”Este un aspect de viață privată, dar, totuși, ca o scurtă lămurire pentru a nu lăsa loc de interpretări. Scandalul este mult mai complex, este vorba despre un șantaj, nicidecum de vreun copil. Doamna în cauză este o mamă cu două copii, căsătorită, care s-a gândit să facă rost de niște bănuți, pe ea o interesează tatăl biologic sau ce invocă ea, o interesează o hotărâre patrimonială. Ea s-a gândit, când avea copilul aproape 8 ani, să vină să-mi spună că e copilul meu. Habar nu aveam despre așa ceva. Instanța parcurge niște etaje, procesul nu e public și de aceea încearcă să facă presiune mediatică pe la televizoare și diverse publicații. În luna februarie încep să curge niște termene în acest dosar. Când acest dosar va lua sfârșit cu siguranță o să aflați și dumneavoastră. Până atunci or să fie tratate niște aspecte penale. Nu vor rămâne lucrurile așa. Am asistat la episoade de denigrare, minciuni, falsuri...Nu sunt tatăl acelui copil”, a spus Brăiloiu.

Cristina Ilie și copilul ei

În final, Brăiloiu a mai adăugat: „Există o interceptare în dosarul de urmărire penală unde ea are o conversație cu prietena ei, pe care a forțat-o să vină martor în proces, din acest motiv i s-a făcut și plângere penală pentru șantaj, în care spune singură că tatăl copilului e bărbatul ei. Lăsăm instanțele să decidă”, a conchis fostul senator.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scanteie o mare spagara, a luat spaga la plic in sediul OPC Constanta de la spalatoria chimica 5asec pentru reclamatii facute de doi consumatori carora le-au fost distruse hainele. Comentariul nu se poate adauga la artocolul cu Constantinescu opc si Scanteie.
0
0
o fi venit vremea platii?
3
1
ce-i ba, nu iti recunosti spermatozoidul? daca nu ti-ai pus prapor pe scula, asta e!
9
2
dupa 8 ani, pana acuma ceai facut cucoana? ai ramas fara lovele, este?
3
10
Sa faca testul daca e asa convins.a dat din kur si acum i-a venit nota de plata si hotului asta
15
1
De unde ati scos si minciuna ca a fost Brailoiu ministru? N-a mintit el suficient, adica cap coada, de la operatorul care la lovit la picior si pana la povestea cu maimuta fabuloasa, de aceeasi factura cu el, pe care a lasato gravida?Brailoiu minte si cand respira....In sfarsit plateste pentru cat rau a facut si va mai plati!Asa iti iese cand nai nici un dumnezeu psihopatule!
13
1
Tit, fii barbata, dute si fa testul daca te tin coeele! Daca nu, nu te mai victimiza. Tittiiiitttt.
15
1
Mare "Mincinos" mai esti,
11
1
Tu al cate-lea ai fost ? Daca ai bagat-o ultimul ... de asta ai picat la testul ADN .
14
2
Si cu testul ADN ce faci, moncher?
21
1
cu acest personaj sinistru?
20
1
Pai de regula nu sotii sunt tatii copiilor?Voi stiti altfel?
8
2
Test ADN, nu vorbe. Ai auzit de acesta?
30
1
nu se testeaza mwistul ?
23
1
Tit tata? Hahahahaha
14
4
Ce scarboasa e umflata asta
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614