REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Brăiloiu şi-a văzut visul cu ochii: Becherescu nu mai este directorul liceului din Eforie

Brăiloiu şi-a văzut visul cu ochii: Becherescu nu mai este directorul liceului din Eforie

Replica API 23 iunie 2012 | 00:00 676

Bulgaru, numit la conducerea Carmen Sylva

Bulgaru, numit la conducerea Carmen Sylva

Grupul Şcolar Carmen Sylva din Eforie şi-a schimbat conducerea. Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis: noul manager al unităţii de învăţământ este Laurenţiu Bulgaru, după ce mandatul lui Silvius Becherescu a ajuns la final.

Primarul Ion Ovidiu Brăiloiu este cel mai fericit de această decizie, mai ales că este de notorietate faptul că cei doi nu s-au înţeles niciodată, iar edilul nu a fost de acord cu modul în care fostul director manageria unitatea de învăţământ. "Mă bucur foarte mult că Inspectoratul s-a hotărât să repare lucrurile la liceul Carmen Sylva. Îl cunosc de opt ani pe Laurenţiu Bulgaru, am auzit numai lucruri bune despre el. Aşa se vor dezamorsa scandalurile din liceu", a spus Ovidiu Brăiloiu.

Ce unităţi şcolare îşi mai schimbă directorii

Reamintim faptul că inspectorul genral al ISJ Constanţa, Răducu Popescu, a invitat cadrele didactice din judeţul Constanţa să facă propuneri cu referire la desemnarea unor cadre didactice pe funcţia de director în unităţile de învăţământ ai căror directori au fost numiţi prin ordin de ministru şi cărora le încetează mandatul în data de 23.06.2012. Dintre liceele care urmează să-şi schimbe managerul se mai numără: Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa, Grup Şcolar Independenţa, Grup Şcolar Economic Virgil Madgearu Constanţa, Grup Şcolar Industrial de Electronică şi Telecomunicaţii Constanţa, Liceul Teoretic Băneasa, Liceul Teoretic Decebal Constanţa, Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanţa, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia, Liceul Teoretic Ovidius Constanţa, Şcoala cu clasele I-VIII Galiţa, Şcoala cu clasele I-VIII Târguşor.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218