REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Brăiloiu şi aproape 284 de angajaţi ai Primăriei şi voluntari au făcut curăţenie în Eforie

Brăiloiu şi aproape 284 de angajaţi ai Primăriei şi voluntari au făcut curăţenie în Eforie

Replica API 13 mai 2012 | 00:00 206

Eforie a fost unul dintre oraşele care au luat parte în acest an la acţiunea ecologistă "Let's do it, Romania!", o acţiune prin care se vizează ridicarea deşeurilor aruncate la întâmplare, reciclarea acestora şi menţinerea curăţeniei, prin implicarea voluntarilor şi a celor preocupaţi de mediul înconjurător.

Pentru ca acţiunea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, angajaţii Primăriei Eforiei au recuperat ziua liberă acordată pe 30 aprilie prin muncă de teren, participând, alături de peste 200 de voluntari, la campania de curăţenie a oraşului. Astfel, la eveniment au participat 284 de angajaţi ai Primăriei şi voluntari, care au fost împărţiţi în 12 echipe şi au făcut curăţenie în mai multe zone din oraş. Au fost vizate zonele Traian, Lac Belona, Acapulco - Steaua de Mare, Enel, Strada Hunedoara, Laguna Albastră, Bd. Ovidiu, Hotel Marea Neagră, Proiect 11 şi segmenul de cale ferată din Eforie Nord către Agigea şi zonele Flamingo, Traian şi locuinţele sociale din Eforie Sud. La finalul acţiunii, voluntarii au colectat în total 409 saci de gunoi, din care 212 saci cu gunoi reciclabil şi 197 de saci cu gonoi menajer, aceştia urmând a fi colectaţi de către operatorul de salubritate.

Prezent la eveniment, primarul Ion Ovidiu Brăiloiu a menţionat că Primăria Eforie organizează în fiecare an campanii de curăţenie a oraşului şi că toate acţiunile de ecologizare sunt binevenite, mai ales acolo unde simţul civic lasă de dorit. "Primăria s-a implicat cu toate resursele pe care le deţine şi ţin să le mulţumesc colegilor noştri, care au acceptat să recupereze ziua liberă prin muncă de teren. Ne bucurăm ca am reuşit să facem curăţenie in oraş şi că am ridicat deşeurile aruncate la întâmplare. Dar, în acelaşi timp, vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru toţi cei care îşi aruncă gunoiul în spaţiul public şi în zonele verzi ale oraşului. Este un lucru extrem de dăunător pentru oraşul nostru, pe care îl vom sancţiona fără nici o ezitare. Este bine că oamenii din Eforie se mobilizează, că avem voluntari pentru a rezolva problemele comunităţii, dar m-aş bucura să nu mai muncim pentru a ridica gunoiul altora, ci să ne concentrăm pe alte probleme, cel puţin la fel de importante", a declarat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614