REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Brănescu vrea să revină la conducerea ANSVSA

Brănescu vrea să revină la conducerea ANSVSA

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 2413

Pe sistemul ”tace, tace, dar le coace”, Geronimo Brănescu intenționează să revină la ANSVSA! A dispărut din peisajul autohton încă de la finele anului trecut, atunci când a fost demis de la conducerea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, unde ocupa funcția de președinte. Brănescu a fost destul de afectat de demitere, motiv pentru care, după ce a revenit la DSVSA Constanța, acesta a dispărut subit, intrând în concediu medical.

Ulterior, a fost înlocuit din funcție. Iată că Brănescu a demarat procedurile pentru a revenit pe funcție. Și-a angajat un avocat și a deschis acțiune în instanță împotriva lui Orban, dar și a instituției ANSVSA, solicitând anularea ordinului prin intermediul căruia a fost demis și înlocuit cu Csutak Nagy Laszlo.

Curtea de Apel București este instanța care va judeca cererea lui Brănescu. Fostul șef al ANSVSA, respectiv al DSVSA a solicitat atâta anularea ordinului, cât și suspendarea acestuia. Pe 12 martie, i-a fost respinsă cererea de suspendare, Brănescu efectuând recurs. Magistrații au stabilit termen pentru judecarea cererii de anulare pentru 12 iulie. Geronimo Brănescu a fost numit la președințâia ANSVSA la solicitarea lui Liviu Dragnea. Medic veterinar și fost șef al Direcției Sanitar – Veterinare Constanța, Geronimo Brănescu a fost partener de afaceri cu Sorin Paul Stănescu nașul de cununie al fiului lui Dragnea.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cu pesta porcina are ceva?
0
2
Geronimo number one
6
4
..pai, mai romanasule pe Romani ii faci inculti, dar cu machidonii ce ai ?
0
6
Ce treaba are sula cu prefectura ?! Ce treaba are directorul ANSVSA cu faptul ca o nava s-a rasturnat in port ?!intreabati-l pe directorul portului, pe comandant ,pe chief responsabili cu incarcarea navei ...daca un avion al Tarom,cade peste un tren , este vinovat directorul CFR ca era trenul acolo ?! Tara de inteligenti, de microbisti si de tigani ...nici inteligenti nu sunteti, nici fotbal nu stiti...Constanta e plina de machidoni si ciobani ,care atunci cand ajung langa cosul de gunoi,arunca mizeria langa ! Fmm de tigani !
10
4
cand nu esti in stare de nimic in privat, cum sa nu faci tot scandalul din lume ca sa mai parazitezi o functie? neam de caini infometati - odat ce-au apucat sa puna dintii pe os, disperati, nu-i mai dau drumul nici udati cu apa rece.
4
4
Asta e boala la psd numai functii ca si asta
2
7
Legatura dintre Orban si retele de pedo este urmatoare in perioada cand nu era "bagat in seama politic" si lovea Audi A6 matol in iarna,Lucovid era director la un ONG numit " Copiii viitorul nostru" !Pe acolo scoteati copiii din tara ?Pentru Adrenochrome?Mai e un pic sa plecati incepe Donald Trump cu aia de acolo si va daramati si voi,castel de carti de joc ce sunteti!
11
1
Tupeul unor PSDisti nu are limite,adica asta a dat in judecata guvernul si ANSVSA si probabil vrea si despagubiri de la Statul Roman tot asa cum au vrut si N.Constantinescu,R.Mazare,S.Oprescu etc,care mizau pe legea aia data de PSD--ALDE noaptea ca hoti,lege care spunea ca abuzul in serviciu nu este fapta penala si care a scos in strada zeci de mi de oameni care i-au fortat pe mafioti sa o retraga facandul pe Iordache sa dea in balbaiala,asta raspunzandule mereu ziaristilor"alta intrebare,alta intrebare".
5
6
F. bine faci Branescule, da-i in judecata , fiindca ai tot dreptul. Institutiile statului nu sant mosiile liberalilor si ale lui Orban, Catu, Grinda si Bau- Bau.Dau afara profesionisti si-i inlocuiesc cu socri, nepoti, gineri, prieteni politruci incompetenti. Se vede de la o posta ce-au facut astia, au indatorat tara in 6 luni cat au facut pesedistii in 3 ani.
9
4
Ar trebui sa plateasca mai intai costurile de ranfulare a epavei si a dezastrului biologic pe care la 'pastorit' ...
8
4
Indeplineste toate conditiile:este omul securitatii,este in psd,este parsiv ,este hot,este arogant ,nu are nici o realizare ca presedinteANSVSA,ca director la Constanta zero,nici macar ce avea in FISA POSTULUI.
12
5
Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc
6
3
Ani de zile s-au plans multi oameni cunoscatori in acest domeniu, de acest personaj incompetent si corupt. Sa zboare de tot
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218