REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

„Bravo, ai stil! Celebrities“, din 22 ianuarie, la Kanal D

„Bravo, ai stil! Celebrities“, din 22 ianuarie, la Kanal D

Replica API 16 ianuarie 2020 | 00:00 717

foto: Kanal D

Toți admiratorii emisiunii "Bravo, ai stil!" au șansa de a-și vedea prezentatoarea și jurații preferați din 22 ianuarie, tot la Kanal D. Noul sezon aduce un element inedit - toate concurentele sunt persoane publice, așa că show-ul va și mai spumos, iar confruntările vor fi mai aprinse. Forfota mare în culise, căci cele nouă aspirante la titlu se pregătesc pentru prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Noul sezon al emisiunii începe la Kanal D miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, și va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă. Serile de Gală vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, când telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

Andreea Tonciu

foto: Kanal D

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii.

Bianca Rus

foto: Kanal D

În decorul spectaculos, invadat de lumina reflectoarelor, cele nouă aspirante la marele titlu vor defila în fața juraților și a telespectatorilor pentru a-și demonstra veleitățile stilistice. Fiecare dintre acestea își pregătește minuțios ținutele vestimentare, își aleg make-up-ul și hairstylingul, pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și pentru a le demonstra că își merită locul în această competiție de stil și modă.

Maria Ilioiu

foto: Kanal D

“Suntem o adevărată echipa, o familie, aici la . Am început filmările pentru emisiune, așa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aștept să le vedeți evoluând pe podium pe cele nouă concurente. De abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al șaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretențiile juraților sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja exercițiul notorietății și al televiziunii”, spune Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici

Foto: arhivă personală

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluția în concurs a concurentelor, pentru că aceștia își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul Galelor se vor face eliminările, în urma voturilor. Mai multe informații referitoare la mecanismul de votare vor fi furnizate în cadrul edițiilor televizate “Bravo, ai stil! Celebrities” de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o emisiune interesanta, frumoasa, mai putin arbitrajul care este partinic.
0
3
emisiune pt gospodinele feseniste .ati reactivat toate borfeturile care si-o trageau pe 2000 euro prin cluburile de drogati drogati si poponari .siktir cu emisiunea voastra
4
0
Ce se promoveaza ??!! Hal de emisiune !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614