REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

„Bravo, ai stil!“ revine la Kanal D. Concurentele sunt persoane cunoscute

„Bravo, ai stil!“ revine la Kanal D. Concurentele sunt persoane cunoscute

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:00 445

Ilinca Vandici

„Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a inspirat o ţară întreagă redefinind noţiunea de eleganţă, atitudine şi frumuseţe, se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generaţie de concurente, pregătite să cucerească milioanele de telespectatori, de această dată reunite sub numele de „Bravo, ai stil! - Celebrities”.

O surpriză uriaşă a noului sezon o reprezintă selecţia concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg. Exersate in lumea stylingului şi a interacţiunii cu fanii, acestea vor duce competiţia stilului la un alt nivel. Ambiţioase, pregătite şi nerăbdătoare să intre în cea mai captivantă bătălie a stilului, vor fi o adevarată provocare pentru cei aflaţi în faţa lor pentru a le juriza apariţiile; pentru că sunt îndrăzneţe, pregătite şi conştiente de puterea lor de convingere.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor.

„Mi-a fost foarte dor de „Bravo, ai stil!“, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108