REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bravo lor! Donaţii de la elevi pentru Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa

Bravo lor! Donaţii de la elevi pentru Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa

Replica API 16 martie 2017 | 08:37 396

Asociația Dăruiește Aripi în colaborare cu Școala Primară Petre Ispirescu Constanța au donat Unității Primiri Urgențe Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța echipamente și materiale consumabile în valoare de 15.000 lei. Echipamentele au constat în pulsoximetre, lămpi de examinare și bactericide, standuri de perfuzii, tensiometre, termometre și alte lucruri absolut necesare în activitatea medicilor din această secție. Copiii au ales să doneze încasările de la târgul organizat de școala lor cu ocazia sărbătorilor de iarna.

„Educația copiilor noștri se face în cea mai mare parte la școală. Și datorăm felul în care își pun bazele creșterii și dezvoltării lor dascălilor, pe care unii dintre noi ni-i amintim și după zeci de ani. Evenimentul organizat de Școala Primară Petre Ispirescu a fost o ocazie minunată care a ilustrat modul în care acești copii au fost îndrumați și învățați ce înseamnă atitudinea civică, compasiunea și grija față de cei din jurul nostru”, a declarat Alina Vasea, fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe cand alesii nostri vor da un exemplu pozitiv si-si vor dona din supraplusul castigat, si-au aprobat peste masura, n-ar strica sa se mai gandeasca si la asa ceva
2
0
De unde sti nume fara nume ca nu s-a mai donat din salariul personal pt anumite chestii necesare serviciului ,dar nefiind o asociatie nu s-a mediatizat! Atentii!! Cam rar! In baza lor ai muri de ce vrei tu, doar e vorba de copii si au gratuitate, nu doare pe un adult ceva, ca a si contribuit cu o atentie cand e vorba de el!
1
0
donatia asta stransa cu atata munca se putea rezolva daca medicii din acea sectia ar fi donat minim 10% din salariul lor, au 8mii lei in mana, asistentele 5mii lei, mai primesc si atentii destule dar ei ii strang banii, sa doneze fraierii
1
0
Felicitari! Un exemplu pentru autoritati
2
0
...in timp ce pe primar si pe lala de la consiliu, cu mulatra aia cordita, ii doare in pula. Cordita a distrus familii ...stie ea la cine ma refer.....mai in trecut.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369