REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Breaz dezvăluie politica băncilor în România: suprataxează populația, pentru profituri uriașe

Breaz dezvăluie politica băncilor în România: suprataxează populația, pentru profituri uriașe

Replica API 21 martie 2019 | 01:48 484

Prezent la Constanța, ministrul Culturii, Daniel Breaz, a făcut o serie de comentarii pe teme politice și administrative, între care și cu privire la pensiile din România, care, a apreciat ministrul, au crescut substanțial. ”Aș vrea să fac o scurtă retrospectivă a ceea ce a însemnat în acești doi ani de zile de guvernare PSD și aș vrea să pornesc cu ceea ce am promis în programul de guvernare și lucrurile acestea le-am îndeplinit: în primul rând am crescut pensiile și acest lucru se vede și este un lucru extrem de bun pentru că populația României a început să trăiască mai bine, am avut o creștere economică mare, a doua creștere economică din lume,iar în acest moment dăm dovadă de o stabilitate economică, investitorii străini vin să deschidă afaceri aici. Pentru prima dată România are un excedent la pensii, peste 1,7 miliarde, contrar tuturor afirmațiilor făcute de președintele României”.

Tot Breaz a comentat și situația băncilor din România, mai exact faptul că acestea urmăresc să facă un profit excesiv prin suprataxarea populației: “Nu este normal ca, aceeași bancă, în România să aibă profit de 21%, iar în Austria să le aibă de 7%, în Germania de 3%, iar în România populația care se împrumută de la aceste bănci să fie suprataxată pentru aceste profituri uriașe. Toate aceste profituri au fost și se încearcă a fi clarificate. Indicele ROBOR nu îl crește guvernul, acesta este stabilit după niște reguli. Nu este normal ca un ROBOR de la 0,3% să ajungă peste noapte la 3%, o creștere de 10 ori a acestei cifre absolut nejustificate”, a declarat Daniel Breaz.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tuturor bancilor din Romania!!!
1
2
auzi irinuco da cum se face ca in statul puscariasului draknea cand faci plangere la opc in mod justificat cu dovezi si tot tacamul contra bancii nu se intampla nimic, iar cand te duci in instanta , justitia impartiala si independenta te scoate pe tine vinovata si te pune sa-i platesti daune bancii ca i-ai stricat dom'le imaginea!
1
3
dlor de la replica, am o simpla intrebarte: cu cat sunteti platiti de puscariasul draknea din banii mei, ptr a obstructiona comentariile ce-i aduc atingere?
4
4
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
6
1
Bancile din Romania, prin comisioanele si dobanzile practicate, aduc creditorii in pragul sinuciderii !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218