REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Brian Austin Green și-a găsit și el iubită în plin divorț!

Brian Austin Green și-a găsit și el iubită în plin divorț!

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 1152

Deși a mărturisit că, în ciuda divorțului, o va iubi mereu pe cea care i-a fost soție timp de 10 ani, Brian Austin Green a decis că e momentul să își vadă și el în continuare de viață.

Brian Austin Green și Tina Louise

Actorii Brian Austin Green şi Megan Fox au anunțat că divorțează, după ce partenerii nu se mai înțelegeau în cuplu și nu mai reușeau să ajungă la un numitor comun. Totuși, pasul decisiv care a dus către destrămarea reală a mariajului a fost infidelitatea actriței, surprinsă recent cu rapperul Machine Gun Kelly, scrie click.ro.

Brian Austin Green, surprins alături de un model australian

Brian Austin Green a lăsat, la rândul lui, în urmă trecutul și a început să iasă la întâlniri cu un model australian, care la prima vedere pare să fie opusul lui Megan. Pe lângă culorile diferite ale părului însă, cele două au câteva puncte comune, începând, în primul rând, cu pasiunea pentru tatuaje. Ambele femei au inscripționate pe corp diverse mesaje sau imagini, iar din perspectiva senzualității, ambele încadrându-se cu succes în acest tipar.

Modelul australian Tina Louise a fost surprinsă în compania actorului din Beverly Hills 90210, iar de atunci zvonurile că cei doi ar forma un cuplu au început să apară necontenit. Tina, care a obținut în 2007 titlul Australia's Hottest Bikini Model, devenit cunoscută la 21 de ani după ce a fost descoperită de un fotograf, pozele pe care i le făcuse acesta ajungând rapid pe coperta unei reviste.

Cine e Tina Louise, noua parteneră a lui Brian Austin Green

Acum aceasta are 38 de ani, este un model de succces și influencer și a apărut pe copertele unor publicații ca FHM, Maxim și Zoo Weekly. Și-a petrecut copilăria la fermă, în Victoria, și este vegană. Modelul este coproprietar al unui restaurant vegan cu specific mexican, Sugar Taco, în Los Angeles - unde a și fost fotografiată alături de Brian Austin Green.

Instagramul acesteia este plin de imagini senzuale, în care i se pot vedea foarte clar și tatuajele, o pasiune pe care se pare că o împărtășește cu fosta parteneră a lui Austin Green, Megan Fox. Aceasta din urmă este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume și a devenit cunoscută după ce a apărut în seria de succes „Transformers”, alături de Shia LaBeouf.

Brian Austin Green şi Megan Fox

Megan Fox s-a îndrăgostit de Machine Gun Kelly după ce a apărut într-un clip de-al lui

Deși momentan cei doi nu au anunțat oficial că formează un cuplu, Tina a reușit în mod cert să-l facă pe Brian din nou să zâmbească, după ce Megan a decis să-l părăsească pentru rapperul Machine Gun Kelly, pe numele lui real Richard Colson Baker, în vârstă de 30 de ani. Actrița s-a îndrăgostit de el după ce a apărut într-unul dintre clipurile sale.

Megan și Brian au mai fost la un pas de divorț în 2015, însă s-au împăcat ulterior. Aceștia au împreună 3 băieți: Noah, de 7 ani, Bodhi, de 6 și Journey, în vârstă de 3 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920