REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Brigitte, dezvăluiri despre relaţia cu Pastramă: „Nu pot spune că am o viaţă liniştită“

Brigitte, dezvăluiri despre relaţia cu Pastramă: „Nu pot spune că am o viaţă liniştită“

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:00 399

Brigitte şi Florin Pastramă

Brigitte Sfăt e mai fericită ca niciodată. Bruneta spune că simte iubirea lui Pastramă în fiecare zi şi că acesta o copleşeşte cu gesturi pline de tandreţe, dar viaţa ei nu este una liniştită.

“Mă răsfaţă prin felul lui de a se purta cu mine. Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând cu mine. Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi. Atunci când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpra singur orice. Contează foarte mult să se poarte cu tine frumos sufleteşte. De când ne trezim, el îmi aduce cafeaua, mă ajută în tot ceea ce fac, când gătim o facem împreună. Până să fie într-o relaţie cu mine, el nu spală nici vasele, dar nu s-a plâns niciodată, aşa că facem totul împreună, chiar şi treburile casei. De altel, şi eu îl ajut la construcţii”, mărturiseşte Brigitte, conform OK! Magazine.

Deşi a pierdut o sarcină, nu a renunţat la visul ei. “Momentan, vreau să mă refac după acea sarcină pierdută. Tratamentul pe care l-am făcut mi-a adus 10 kilograme în plus, aşa că sper să scap de aceste fluctuaţii de greutate. Nu ţin regim, pentru că am o viaţă foarte încărcată şi nu am timp. Sincer, cel mai mult îmi doresc să rămân însărcinată şi să îi fac un copil. Cred că pentru el ar fi cea mai mare surpriză şi cea mai mare împlinire. În rest, ne facem unul altuia surprize. În urma cu două săptămâni am luat bilete şi am plecat în Italia, la cumpăraturi. De Revelion vom pleca într-o vacanţă”, adaugă Brigitte Sfăt.

Cu toate astea, chiar şi relaţia lor a trecut prin multe încercări, dar împreună au reuşit să le depăşească.

“De fiecare dată când am probleme, îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Mă aşez în genunchi şi mă rog. Nu pot spune că am o viaţă liniştită. Am doi copii pe care trebuie să îi întreţin, am multe responsabilităţi şi multă lume ne invidiază, lucru care face să avem multe încercări. Cel mai important este că atunci când ne este greu Dumnezeu este alături de noi”, mai spune Brigitte.

Mariajul dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase a ţinut opt ani. Astăzi, cei doi nu îşi mai vorbesc. Motivul? Fiecare dintre ei luptă pentru propria căsnicie. „Relaţia dintre mine şi Ilie este una normală. Având în vedere că atât eu, cât şi el suntem la început în casnicie, am ales să nu discutăm, pentru că nu vrem să stricam ce şi-a creat fiecare frumos. Mă bucur pentru el“.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu aveti ambitie daca nu va bateti !
0
0
Si pastrama pune botu la vrajelile asteia,pentru ca pe ea o incanta si ILIE NASTASE pentru care ea a fost a nu stiu cata nevasta si el avea peste 70 de ani.
1
0
da chiar nu mai aparusera de mult pastramele .am avut treaba cu copii omoriti cu accidente cu omoruri acum ne-am revenit cu jalnicii astia
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218