REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Brigitte este deja însărcinată cu Florin Pastramă?

Brigitte este deja însărcinată cu Florin Pastramă?

Replica API 9 iulie 2019 | 00:00 484

Nunta pe repede înainte dintre Brigitte şi Florin Pastramă ar avea şi un alt motiv pe care cei doi îl ţin ascuns, deoarece au contract de exclusivitate cu PRO TV, unde au participat la reality-showul „Ferma – Un nou început”. S-ar părea că viitorul moştenitor Pastramă este pe drum, însă momentan vor să fie siguri că vedeta este bine din punct de vedere medical și că poate păstra sarcina.

Pe 7 iulie, Brigite (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au căsătorit religios şi au făcut nuntă mare. Totul s-a petrecut rapid, pentru că cei doi s-au cunoscut abia la începutul anului, când au intrat împreună în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV. Și iată că deja vorbim despre o posibilă sarcină. Prietenii spun că deja aceasta ar exista, însă Brigitte se rezumă să declare că momentan doar face tratamente pentru a rămâne gravidă.

Cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă are exclusivitate în continuare cu PRO TV şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare ca Brigitte și Florin Pastramă să anunţe în cadrul vreunei emisiuni că aşteaptă un moştenitor. „Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte probleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, au spus surse din apropierea vedetei.

Brigitte și Florin Pastramă s-au dat de gol de multe ori în faţa prietenilor că ar aştepta un copil, însă nu au anunțat oficial fericitul eveniment. Cât despre luna de miere, Brigitte și Florin Pastramă au spus că o vor petrece pe Coasta de Azur. „Plecăm pe Coasta de Azur, pentru că fac tratament pentru o viitoare sarcina asistată şi de aceea trebuie să stăm pe aproape de casă”, a declarat Brigitte.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tot o prezentati pe parasuta asta , o gunoaie, se tavaleste numai cu tiganii ,iar pt voi a ajuns o vedeta !! Rusine . Puscariasa , maritata de 4 ori , amanti citeva sute , un jeg uman , asta pt voi poate fi o vedeta ??? Huoooo
3
0
faceti din toti prostii vedete .de ce nu spuneti ca individa a facut puscarie si pt ce ? nu mai e asa vedeta ?
2
0
As freca o si eu pe mamaie la 50 de euro dar nu mai mult.
2
0
Femeia asta nu mai e normala. Trece de la un rom la alt rom. Nu are familie, nu o trage nimeni de atentie ?
8
0
Ii place esentza de rrooooom
8
0
sunteti obositori ne mai presati mult cu tiganeala asta .nu mai aveti ce scrie.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218