REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Brigitte, foc și pară pe cei care spun că ea și Pastramă sunt împreună pentru bani: „Am pierdut mult de când m-am măritat cu Florin“

Brigitte, foc și pară pe cei care spun că ea și Pastramă sunt împreună pentru bani: „Am pierdut mult de când m-am măritat cu Florin“

Replica API 13 ianuarie 2020 | 00:00 483

Brigitte și Florin Pastramă

foto: arhivă personală

Brigitte și Florin Pastramă au pasit tot la braț și în noul an și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi tocmai s-au întors dintr-o vacanță petrecută în Bali, acolo unde dragostea lor a devenit și mai puternică.

Soții Pastramă vor să închidă gura cârcotașilor care au acuzat la începutul relației lor ca Florin ar sta cu fosta soție a lui Ilie Nastase pentru imagine și bani. "Asta e o prostie! Pai eu am fost prima care a pierdut bani din asta. Noi suntem îndrăgostiți. Eu îmi trăiesc viața ca și când ar fi ultima clipă. Nu aș face compromisuri în dragoste. Eu am trecut pe lângă moarte de două ori, atunci când am avut trei tumori la sân și a doua oaă când am avut embolie pulmonară. Nu vreau să pierd timpul”, a ripostat Brigitte.

Brigitte și Florin s-au mutat recent într-o vilă de lux și se răsfață prin vacanțe exotice. Brigitte a vrut să vândă atât apartamentul de lux de la Mamaia, primit de la Năstase, dar și casa de la Timișoara."Nu am vândut. M-am răzgândit! Aș fi obținut prea puțini bani și aș fi ieșit în pierdere. Le mai țin”, a mai spus Brighi.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult ca anul acesta să le aducă un copil, rod al iubirii lor. ”Eu vreau un băiat. Acum, dacă o vrea Dumnezeu să ne binecuvânteze, vom vedea”, a spus Pastramă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sectantii lu' Brigitte n au voie sa danseze ca impotriva regulilor dar sa arate ca un PORNO STAR au voie?Sau sa isi puna plastic,silicon sau whatever the fuck ?
6
0
pai da ca anul asta n-am avut stiri despre pastrame .o puscariase si un retardat
6
0
Nu ne intereseaza.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614