REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Brigitte, în cea mai transparentă rochie: „Sperăm să ne întoarcem trei din luna de miere”

Brigitte, în cea mai transparentă rochie: „Sperăm să ne întoarcem trei din luna de miere”

Replica API 13 iunie 2019 | 04:36 647

„Cuplul anului”, așa cum se consideră Brigitte și Florin Pastramă, și-a făcut apariția marți, 11 iunie, la petrecerea „Marie Claire” de la Clubul Diplomatic. Brigitte și Florin Pastramă au povestit în exclusivitate planurile lor de nuntă și unde vor pleca în luna de miere, dar mai ales despre ce-și doresc ei cel mai mult: un copil.

Brigitte (42 de ani) și soțul ei, Florin Pastramă (40 de ani), au avut o apariție de vis la petrecerea aniversară de 11 ani a revistei „Marie Claire”. Este femeie măritată de trei săptămâni, însă bruneta are un stil vestimentar mult mai îndrăzneț în comparație cu cel afișat pe vremea când era burlăciță, după divorțul de Ilie Năstase.

Doamna Pastramă a fost în centrul atenției cu o rochie supertransparentă, aproape la fel ca aceea în care a făcut ravagii Anamaria Prodan. I s-au putut observa prin ținuta specială sânii și lenjeria intimă, însă cei prezenți au avut o atitudine laudativă: „Wow, ce corp are Briggi!”. Căci așa își dădeau coate și comentau deopotrivă și femei, și bărbați. Florin Pastramă a fost super elegant, într-un costum cu sacou bleu, pantaloni albi și pantofi negri.

După ce au făcut poze la panou, Brigitte și Florin Pastramă au povestit că se pregătesc de nuntă. „Urmează nunta, suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, dar sunt superstițioasă și nu îmi place să spun chiar totul. Vreau să fie surpriză. Eu am o rochie unicat, una, dar bună, și Florin un costum unicat, pentru că nu l-am lăsat eu să aibă mai multe. Nu am vrut să avem mai multe. După petrecerea de nuntă plecăm în luna de miere, în Maldive și apoi ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, ne-au spus cei doi îndrăgostiți..

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi insuratei nascuti noaptea din parinti ciori. Macar Pastrama a recunoscu ca este tigan dar cioara lui se crede doamna
2
0
Privirea aleia din spate spune tot...
3
0
Iar se inmultesc ciorile astea ?
4
0
Are 1 mil euro, de asta roiesc ziaristii in jurul ei ca mustele la rah..t . La astia cand le miroase a bani, nu mai scriu de altcineva. Nu conteaza ca e o nulitate. O dau de exemplu tinerilor, pt ca-s oli....ni.
2
0
Nu mai vrem stiri cu aceasta individa ! ---ce meserie are si cu ce se ocupa ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614