REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Brigitte Năstase, obsedată de tinereţe „Am cheltuit 30.000 de euro doar pentru faţa mea”

Brigitte Năstase, obsedată de tinereţe „Am cheltuit 30.000 de euro doar pentru faţa mea”

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 694

Brigitte Năstase

Concurenţii din “Ferma”, reality-showul de la Pro TV, se împrietenesc între ei şi creează alianţe pentru a rezista cât mai mult în joc şi, evident, pentru a câştiga marele premiu de 50.000 de euro. Brigitte Năstase este una dintre concurentele care şi-a făcut duşmani, dar şi prieteni, iar asta pentru că este o persoane foarte sinceră. Uite ce dezvăluiri va face în ediţia din această seară (13 februarie).

Brigitte Năstase (41 de ani) este în centrul atenţiei la “Ferma”, iar scandalul ei cu Claudia Pavel este deja de notorietate. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a acuzat-o pe solistă că a avut o relaţie cu primul ei soţ. “Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani", a spus Brigitte pe post. Reacţia Claudie e clară: a anunţat, prin intermediul surorii ei, că o va da în judecată.

Surse de pe platourile de filmare ne-au povestit că fosta doamnă Năstase şi-a mai făcut un duşman şi în persoana fostei Miss România 2016, Ioana Filimon, cu care, de altfel, va ajunge nu numai la bătaie, ca între fete, ci şi la duel, la un moment dat, în defăşurătorul show-ului. Brigitte pierde, numai că, datorită unei reguli care s-a aplicat şi în sezoanele trecute, ea va rămâne în “Fermă”, în continuare.

Tot într-un moment de sinceritate, Brigitte a povestit şi despre operaţiile estetice pe care le are. În ediţia din seara aceasta (13 februarie), Brigitte recunoaşte: a cheltuit peste 30.000 de euro numai pentru operaţiile estetice la faţă! „Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, spune ea. Această veste îi va şoca pe Remus şi pe Cătălin Moroşanu, iar Remus va declara „Brigitte are o faţă mai scumpă decât maşina mea!”. Băieţii încep să discute şi amândoi sunt de părere că ridurile au şi ele farmecul lor.

Înainte de a intra în “Ferma” de la Pro TV, Jorge a făcut un filmuleţ cu Brigitte şi Florin Pastramă, în care se glumeşte despre o presupusă idilă între cei doi. Din păcate, imediat ce au intrat în reality-show, Brigitte şi Florin au fost separaţi, pentru că bărbatul a pierut duelul şi a fost cazat la cabană, alături de alţii cinci concurenţi din emisiune.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dac pentru fata a cheltuit atat oare pentru cur cat o fi platit nu era mai ieftin sa-si ia un sapun duru caci vorba ceea numai cu sapunul duru faceti fata ca si curul
0
1
Tot fatza de tarfa proasta si botoxata ai!!!
8
1
A cheltuit prost. Acum poate sa isi faca si selfie ca sa vada ca nu a iesit cum trebuie.
8
1
Degeaba ! Daca natura nu te-a harazit....
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218