REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Brigitte Pastramă, detalii neștiute despre mariajul cu Ilie Năstase. „Am avut o căsnicie în trei”

Brigitte Pastramă, detalii neștiute despre mariajul cu Ilie Năstase. „Am avut o căsnicie în trei”

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1162

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au fost căsătoriți timp de 5 ani, între 2013 și 2018. După multe certuri și împăcări, cei doi au decis să pună punct căsniciei. Recent, bruneta a scos la iveală amănunte mai puțin știute din timpul mariajului cu fostul tenismen.

Brigitte Pastramă

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale, potrivit Cancan, citat de Libertatea.

Ce spunea Brigitte Pastramă despre Amalia Năstase după despărțirea de fostul tenismen

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, a explicat Brigitte, la finalul relației cu Ilie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mi spune fata! Cum de ai suportat calvarul asta ,si nefututa ani de zile ! De asta cred ca ai si ganglioni la sani, nemernicul!
0
0
Doamne, fetita cuminte,prin cate ai trecut!
1
0
Nu se merita sa te imbolnavesti,pt.un idiot,mai bine singura si linistita psihic
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218