REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Brigitte şi Florin Pastramă, cu actele la Primărie. Cei doi sunt foarte hotărâți să devină soț și soție

Brigitte şi Florin Pastramă, cu actele la Primărie. Cei doi sunt foarte hotărâți să devină soț și soție

Replica API 15 mai 2019 | 00:00 444

Brigitte Năstase şi Florin Pastramă

Toată lumea credea că e doar un foc de paie ”regizat” pentru televiziune, dar iată că n-a fost aşa. Brigitte Năstase (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au decis să facă pasul cel mare şi să devină un cuplu şi în acte. Cei doi s-au îndrăgostit la reality-show-ul PRO TV „Ferma – Un nou început” şi au făcut planuri mari de viitor. Click! a aflat, în exclusivitate, că cei doi şi-au depus ieri actele necesare pentru cununia civilă la primăria din Voluntari (Ilfov), semn că ceremonia e foarte aproape.

Puţin după ora 11, discreţi, dar hotărâţi, Brigitte şi Florin şi-au făcut apariţia la Primăria Voluntari. Au atras multe priviri, pentru că popularitatea lor a crescut uluitor după show-ul PRO TV care ţine milioane de români cu ochii „lipiţi” de micile ecrane. Cei doi au venit cu un dosar cu toate actele necesare pentru programarea cununiei civile, documente care, conform legii, trebuie depuse cu mai multe zile înainte de eveniment. Au primit toate lămuririle necesare, au lăsat actele, iar în cel mai scurt timp vor primi confirmarea legată de ziua şi ora la care vor deveni, oficial, soţii Pastramă.

Brigitte şi Florin s-au cunoscut la show-ul PRO TV, unde Brigitte a stat 15 săptămâni. Emisiunea ”Ferma – Un nou început” este înregistrată, aşa că, deşi telespectatorii îl văd în continuare pe Florin Pastramă la tv, el este în Bucureşti şi petrece aproape tot timpul alături de viitoarea soţie. Brigitte, în schimb, este şi „oficial” acasă, fiind eliminată săptămâna trecută din emisiune, în urma unui duel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Emisiune pentru oligofreni,ruina nevasta pentru prost!
2
0
ban la ban si tigan la tigan.
4
0
Vorba aceea " ferma - un nou inceput"...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108