REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Brigitte şi Florin Pastramă, prima apariţie mondenă după ce s-au căsătorit

Brigitte şi Florin Pastramă, prima apariţie mondenă după ce s-au căsătorit

Replica API 1 iunie 2019 | 00:00 435

Brigitte şi Florin Pastramă

Brigitte şi Florin Pastramă au bifat prima apariţie mondenă de când sunt soţ şi soţie. Cei doi foşti concurenţi de la Ferma, emisiune difuzată la Pro Tv, s-au căsătorit luni în faţa ofiţerului Stării Civile, iar miercuri seara deja şi-au făcut apariţia la o gală, eveniment monden la care cei doi proaspeţi însurăţei şi-au însoţit o bună prietenă, premiată în cadrul show-ului.

Florin Pastramă (40 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani) sunt de nedespărţit de când şi-au afişat iubirea pe micile ecrane. Foşti concurenţi la Ferma, actuali parteneri de viaţă, cei doi sunt peste tot împreună. El s-a mutat în vila ei din Pipera, îi conduce maşina şi o însoţeşte mai nou şi la evenimentele mondene. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară, când cei doi şi-au făcut apariţia în lumina reflectoarelor la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards, unde mai multe vedete, dar şi personalităţi din lumea medicală, au primit premii.

Au fost acordate 33 de distincţii pentru sănătate, frumusețe și lifestyle, iar pe lista celor recompensați sunt cei care au reușit să ofere programe, tratamente și produse de top. Printre premianţi s-a numărat şi cea mai bună prietnetă a Brigittei, iar bruneta nu avea cum să nu fie alături de ea la un eceviment atât de important.

Îmbrăcată elegant, Brigitte a purtat o rochie lungă şi strălucitoare, iar proaspătul ei soţ un costum negru clasic, la care a asortat o cămaşă albă şi papion. Florin Pastramă a avut grijă atât de Brigitte, cât şi de Diana, care a primit premiul pentru excenenţă în frumuseţe şi sănătate.

După opt ani de căsnicie cu Ilie Năstase (72 de ani), Brigitte a ajuns din nou în faţa ofiţerului stării civile. Luni, 27 mai, la Primăria Voluntari, în jurul orei 15.00, Florin Pastramă şi-a făcut apariţia la volanul maşinii luxoase a celei cu care urma să se căsătorească.

El arăta precum un star de cinema, îmbrăcat cu sacou alb, cămaşă, pantaloni şi pantofi negri, cu privirea ascunsă după ochelarii de firmă, tot un zâmbet faţetat la medicul stomatolog. Brigitte a fost o mireasă superbă, într-o ţinută mulată, scurtă până la genunchi, cu pene în zona decolteului.

Coafura a fost una simplă, dar de efect, ea alegând să îşi strângă părul într-o coadă de cal, cu cărare pe o parte.

Au fost flancaţi de mai mulţi bodyguarzi care au încercat să îi protejeze de aparatele de filmat şi care le-au înlesnit drumul până în primărie. Robert şi Sarah, copiii lui Brigitte, au fost alături de mama lor, dar şi de alţi membri importanţi, precum, sora lui Brigitte - Cristina Szeifert, avocata Lizeta Haralambie, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, designerul Seila Gurdal, iar din partea lui Pastramă au fost mama lui, fraţii, precum şi mulţi prieteni.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-ai divortat de un GENERAL al armatei Romane,si ti-ai gasit un.tziganoi...baroi,tuciuriu...si putin bronzat...de saracie..nu mai vorbim..bine ca-i dotat cu un furtun negricios,care sa te inveseleasca..asta ti-ai dorit toata viata..asta ai studiat la facultatea de...PUSCARIE..pe care a-i absolvit-o cu note de invodiat...felicitari si bafta la...tzigan...ca-i plina lumea de ei...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218