REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Brigitte şi Pastramă: „Este visul nostru să avem un copil“. La ce clinică au fost surprinşi

Brigitte şi Pastramă: „Este visul nostru să avem un copil“. La ce clinică au fost surprinşi

Replica API 13 mai 2019 | 00:00 558

Au muls vaca, au dat cu mătura şi au dus o luptă de supravieţuire pentru a câştiga marele premiu în concursul ”Ferma”(PRO TV). Deşi emisiunea continuă să fie difuzată pe post, Brigitte şi Florin Pastramă au revenit la Bucureşti. Ei s-au pus pe cheltuit banii câştigaţi în munţi, cu sudoarea frunţii. Bruneta şi-a făcut implant de sprâncene, iar iubitul ei şi-a făcut implant de păr.

Duelul de joi seara, dintre Otniela Sandu şi Brigitte Năstase a trimis-o pe cea din urmă acasă, însă, în realitate toţi concurenţii au părăsit ”Ferma”, din Munţii Semenic, şi sunt acasă urmărind imaginile pe televizor şi, totodată, amuzându-se de grozăviile lor. În cuibuşorul din Pipera a ajuns şi Brigitte Năstase cu Florin Pastramă, cel mai controversat cuplu care s-a consolidat în fermă. Cei doi se bucură de viaţă şi se lăfăie la greu cu banii pe care i-au câştigat în concurs, iar fotoreporterii i-au surprins la o clinică de înfrumuseţare din buricul Bucureştiului.

Bruneta şi-a făcut implant de sprâncene, iar Pastramă a optat pentru un implant de păr, iar nota de plată s-a ridicat la suma de 5.000 de euro. Îmbrăcaţi în haine de firmă sport, cei doi au petrecut în clinică o oră, apoi au ieşit şi au plecat împreună cu bolidul de 80.000 de euro al brunetei. Bineînţeles, cu Pastramă la volan! Fosta nevastă a lui Ilie Năstase este îndrăgostită de Florin până peste cap, iar asta se poate deduce din interviul pe care ni l-a oferit.

”Florin e în primul rând cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atat încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alaturi de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a declarat bruneta pentru Click!

Şi iată că relaţia dintre ei a ajuns la un nivel destul de avansat, de vreme ce vorbesc şi despre copii. ”Îmi doresc încă un copil, de mult timp îmi doresc un copil. La fel şi Florin... este visul nostru. Aţi putut vedea planurile noastre de la televizor, nu s-a schimbat nimic acum, că eu am ieşit din «Fermă», a declarat Brigitte Năstase“.

Brigitte a ratat la mustață premiul de 50.000 de euro, de la ”Ferma”, însă tot nu a revenit acasă cu mâna goală. Bruneta a încasat un onorariu de peste 30.000 de euro, în cele zece săptămâni de participare. Apropiații ei susțin că își merită fiecare bănuț căci a adus audiențe frumoase postului PRO TV, o medie de 6.5 puncte de rating. Joi seara, ea a pierdut duelul cu Otniela Sandu, feblețea lui Florin Pastramă, astfel că a fost nevoită să părăsească show-ul. Vineri, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, ea a declarat: ”Îl iubesc pe Florin, știu că și el mă iubește. Îl iubesc așa cum e, cu tot cu defectele lui, și eu am. Îl felicit pe Ilie Năstase (n.r- fostul ei soț) că s-a recăsătorit, mă bucur pentru el”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca asa masoara pro tv audienta suntem de tot rasul si romania isi merita soarta. o panarama si un tigan au ajuns vedete pentru romani, despre ce pretentii si europa vorbim noi. asta ofera tv-ul romanilor si nu numai ei, ca au mai fost si alte panarame, doar vreo 4-5 oameni seriosi cu coloana care nu stiu de ce au stat acolo ?
0
0
Cuplul anului !--de tot risul
1
0
Nu audienta maxima se masoara ci nivelul cultural al romanasilor nostri! O parasuta puscariasa in cautarea milionarului pereche si un tzig...., pardon, rom tantalau, mari vedete tv! Suntem de tot rasul.
1
0
O curva si un prost care n-a mai vazut femei in viata lui!
3
0
Visul lor cu copilul sa nu fie cosmarul copilului la cum se comporta ei
4
0
Doua catastrofe umane mediatizate fara niciun rost !
4
0
Astia au fost la clinica sa-si trateze bolile venerice, nu sa faca copii la menopauza.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367