REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Britney Spears a părăsit clinica de psihiatrie! Iată cum şi-a surprins admiratorii

Britney Spears a părăsit clinica de psihiatrie! Iată cum şi-a surprins admiratorii

Replica API 10 mai 2019 | 00:00 412

Britney Spears

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoţional, atunci când s-a internat de bunăvoie la o clinică de psihiatrie de peste Ocean pentru a-şi găsi liniştea. După o lună petrecută acolo, departe de alcool şi alte ispite interzise de lege, iată că Britney a revenit la condiţia fizică de odinioară şi se simte din nou fericită!

Britney Spears nu este străină de problemele emoţionale, ea fiind internată şi cu altă ocazie în centre de psihiatrie după ce a avut un comportament atipic. În anul 2007 a fost internată de urgenţă într-un centru din Malibu. În acelaşi an a lovit mai multe maşini cu o umbrelă şi a început să apeleze la cantităţi considerabile de alcool pentru a face faţă divorţului de dansatorul Kevin Federline. Certată cu legea şi depedentă de alcool, la doar un pas de a-ţi distruge cariera, aşa era Britney în 2007. Din fericire, a reuşit să se lupte cu demonii interiori şi să îşi refacă viaţă.

Aşa a procedat şi de această dată şi iată că, după o lună petrecută la clinica de psihiatrie, Britney a revenit la o stare bună de spirit. Pentru a-şi asigura admiratorii, care s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate, că totul este sub control, Britney a încărcat un scurt videoclip pe pagina personală de Instagram în care apare practicând yoga, pe iarbă, îmbrăcată într-un costum de baie îndrăzneţ, relatează thesun.co.uk.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat pozitiv şi i-au transmis artistei numeroase mesaje de încurajare, prin care şi-au exprimat cele mai bune gânduri. “Super! Aceasta este Britney pe care vrem să o vedem de fiecare dată!”, “Regina s-a întors!”,” Britney, acordă-ţi timpul de care ai nevoie pentru a te reface”, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de internauţi în dreptul clipului încărcat de diva pop. Recent vedeta a filmat un clip video în care le-a explicat admiratorilor care au fost motivele care au determinat-o să se interneze şi să ceară ajutorul unui specialist. Ea a recunoscut că problemele sale emoţionale se datorează stării de sănătăţii precare a tatălui său şi faptului că o serie de gânduri sumbre continuă să îi acapareze mintea.

Iubitul său, cu aproape 12 ani mai mic, i-a fost un adevărat sprijin, el fiind cel care a vizitat-o la clinică şi a organizat o mică escapadă atunci când artista nu se simţea tocmai bine.

În ciuda faptului că între ei este o diferenţă de 12 ani, Britney şi Sam se înţeleg de minune şi petrec tot timpul împreună, bărbatul ajutând-o pe cântăreaţă să se menţină în formă. Un pasionat al sportului, Sam nu stă departe de sala de fitness, dar nici de iubita sa, căci cei doi se antrenează în comoditatea propriei locuinţe.

Britney încarcă frecvent clipuri video din timpul antrenamentelor pe pagina personală de Instagram, iar comentariile de laudă nu întârzie să apară. “La bine şi la greu” este deviza celor doi, căci bărbatul continuă să o susţină pe iubita sa nu doar în sala de sport, ci şi în faţa problemelor pe care le întâmpină.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne bucuram ! Ii uram mult succes in viata !
2
0
Bine ca a iesit de acolo. Unii puteau specula siruatia si s-o tina vesnic in boala pana ii luau banii. Mda.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614