20.1° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
20.1° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Britney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Replica API 13 august 2022 648

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe stabilități, după ce vedeta s-a măritat, recent, iar relația pare să funcționeze normal.

Ei bine, chiar dacă Britney a recâștigat, de la tatăl ei, tutela celor doi băieți, Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani, din relația cu Kevin Federline, adolescenții par să fie distanți de mama lor.

Adolescenții au decis să stea departe de mama lor

Mark Vincent Kaplan, avocatul lui Kevin Federline, a transmis că vedeta nu a mai vorbit cu băieții ei de peste cinci luni de zile, iar copiii nu se simt, oricum, confortabil în prezența ei, conform TMZ.com, citat de click.ro.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Avocatul a mai spus că situația ar fi cauzată de o serie de reproșuri făcute de Britney Spears celor doi băieți, iar decizia de a sta departe de ea le-ar aparține, în totalitate.

De asemenea, acesta a mai dezvăluit un amănunt șocant. Cei doi copii nu au mai dormit în casa mamei lor de ani buni. În trecut, timpul petrecut împreună implica prezența unei alte persoane care monitoriza ce se petrece între ei.

Bineînțeles că Britney a reacționat și și-a atacat fostul soț, spunând că în casa acestuia există cantități mari de droguri, mai precis, marijuana, mai mult decât în casele unor rapperi celebri.

Băieților le este frică de fanii obsedați de Britney Spears

Kevin Federline a fost șocat de acuzații și a atras atenția asupra unei postări din mediul online făcută de Britney Spears, care a scris despre cei doi adolescenți că sunt „greu de stăpânit și răutăcioși”.

Fostul soț al solistei a spus că, acum, copiii lor se tem de o posibilă reacție violentă din partea fanilor obsedați de Britney Spears.

Kevin și Britney au divorțat, în urmă cu 13 ani, iar solista a pierdut custodia copiilor, în 2007, după ce a suferit o serie de tulburări psihice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Monden

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620